Σπύρος Νικολαϊδης: Η ηλικία, το ύψος και ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς»
Showbiz

Σπύρος Νικολαϊδης: Η ηλικία, το ύψος και ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η οποία έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ένα διακεκριμένο μοντέλο. Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του, στο My Style Rocks και στην συνέχεια, τον απολαύσαμε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Τώρα ο ηθοποιός και μοντέλο, απολαμβάνει την τηλεοπτική του επιτυχία μέσα από την σειρά «Η Γη της Ελιάς», η οποία έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για τον Σπύρο…

Ηλικία

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 27 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει «θαύματα» στο χώρο της υποκριτικής αλλά και το μόντελινγκ παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ύψος

Και δεν είναι απλά ένας καλός ηθοποιός και μοντέλο, είναι και ένας από τους πιο ψηλούς της ελληνικής showbiz.

Αναρωτιέσαι κι εσύ τι ύψος έχει ο Σπύρος Νικολαΐδης;

Ο ηθοποιός είναι…1,88. Κι όμως, καλά διάβασες.

Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς»

Ένα από τα νεαρά πρόσωπα του καστ της σειράς «Η γη της ελιάς», είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Δημήτρη Καπράλο.

Ο Δημήτρης είναι γιος της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Ο Ιπποκράτης τού έχει προσφέρει μια μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να του αρκεί. Η Αθηνά θεωρεί πως τον ελέγχει, αλλά εκείνος έχει μεγαλύτερες βλέψεις. Σκληρός, φιλόδοξος, τυχοδιώκτης, που πολιορκεί ερωτικά την Άννα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Μανώλης και η Θοδώρα θα περάσουν τόσα πολλά που θα υποστούν ριζικές αλλαγές

Ήλιος: Σταύρος Ζαλμάς: «Ο νέος διοικητής έχει σκοτεινό παρελθόν»

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρησή της, που θα συζητηθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved