Ήλιος: Σταύρος Ζαλμάς: «Ο νέος διοικητής έχει σκοτεινό παρελθόν»
Showbiz

Ήλιος: Σταύρος Ζαλμάς: «Ο νέος διοικητής έχει σκοτεινό παρελθόν»

Ο Σταύρος Ζαλμάς μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας επέστρεψε στην TV με τον ρόλο του Πάνου Σταματίου στον «Ήλιο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα του, για το αν θα μείνει πολύ στη σειρά αλλά και για το που βρισκόταν τόσο καιρό και απείχε από τη μικρή οθόνη.

Επιστρέφετε με έναν ρόλο κάπως σκοτεινό...

«Ναι ο διοικητής είναι μία προσωπικότητα αυστηρή και αυταρχική. Σαφώς και είναι σημάδι ανθρώπου με σκοτεινό παρελθόν, ανθρώπου σκοτεινού, που κρύβει πάρα πολλά μυστικά».

Είναι δύσκολο να ερμηνεύετε έναν σκοτεινό άνθρωπο;

«Είναι μία πρόκληση γιατί οι χαρακτήρες Αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με μένα. Δεν έχω σχέση ούτε με σκοτεινά ούτε με βία ούτε με επικινδυνότητα και βιαιότητα. Πολλές φορές Όμως μου δίνουν τέτοιου είδους χαρακτήρες να ερμηνεύσω και έτσι πρέπει να δουλέψω για να μπορέσω να τον χτίσω. Αυτός ο χαρακτήρας είναι επιθετικός και αυταρχικός. Είναι έξυπνος αλλά δυσάρεστα στο περιβάλλον του. Προσπαθεί να ασκήσει όλη την εξουσία που του δίνει η θέση του φερόμενου ως αυταρχικά και επιθετικά προς τους υφιστάμενους του. Το ύφος και το ήθος του είναι σαφές ότι από πίσω κρύβουν έναν άνθρωπο που έχει σκοτεινό παρελθόν».

Θα μείνετε πολύ στη σειρά;

«Δεν έχουμε συμφωνήσει για ακριβή αριθμό επεισοδίων. Ξεκινάμε για 20 με 30 επεισόδια Και φαντάζομαι ότι Βλέποντας και κάνοντας θα προχωρήσουμε».

Εύχομαι να είναι πολλά...

«Εξαρτάται από το τι θέλει το κανάλι και από την πένα της Μαρίας Γεωργιάδου, που μου αρέσει πολύ».

Πού ήσασταν τόσο καιρό;

«Δεν έκανα τηλεόραση. Σταμάτησα το 2013 γιατί ήρθε η κρίση η οποία επηρέασε άμεσα το επάγγελμά μας. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση και όταν οι τράπεζες κλείνουν τη στρόφιγγα, οι επαγγελματίες δυσκολεύονται πάρα πολύ να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Η μυθοπλασία συρρικνώθηκε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια όμως βλέπουμε ότι εδώ και ένα χρόνο ευτυχώς έχει επανέλθει και έτσι και εγώ όταν έρχομαι στο χώρο της τηλεόρασης».

Τι ελπίζετε με την επάνοδο σας;

Ελπίζω η επιστροφή μου στην τηλεόραση να είναι ανάλογη της προσδοκίας του κόσμου και των συνεργατών μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που ακόμα μου δείχνει τη συμπάθειά του, την αγάπη του και τον θαυμασμό του», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Ζαλμάς: Η επιστροφή στην τηλεόραση, ο ρόλος στον Ήλιο και οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ζαλμάς:«Παρακολουθούσαν τη γραμμή μου,πήγα στον εισαγγελέα για να την πιάσουν»

Ο Σταύρος Ζαλμάς αποκαλύπτει: «Δεν άντεχα να το κάνω άλλο, μου έριχνε την λίμπιντο και τα μαλλιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved