The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρησή της, που θα συζητηθεί
Media

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρησή της, που θα συζητηθεί

The Bachelor: Η Ιωάννα αποχώρησε από το ριάλιτι αγάπης κα επανήλθε μέσα από τα social media.

Άλλη μία τελετή των Ρόδων πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. Η Ιωάννα ήταν εκείνη που δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και είδε την πόρτα της εξόδου, σκορπώντας θλίψη και δάκρυα στις συμπαίκτριές της.

Όπως είπε ο νέος Bachelor, με την Ιωάννα δεν ένιωθε ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν μία σχέση που θα οδηγούσε στο απόλυτο πάθος και έτσι προτίμησε να την... διώξει, κρατώντας μέσα τη Φένια.

Η νεαρή κοπέλα μετά την αποχώρησής της από το ριάλιτι αγάπης, επέστρεψε στο Instagram κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση, γράφοντας: «Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε, μια αξέχαστη εμπειρία, όμορφες στιγμές, δάκρυα και χαρά γνωριμίες πολλές...Πραγματικά νιώθω ευγνώμων για όλη την αγάπη και τη στήριξη όλων σάς.. Μπορεί να μην κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα έναν φίλο πολύ καλό, και πολλές φίλες οι οποίες πλέον είναι οικογένεια...

Είμαι πολύ τυχερή πού ήμουν μέρος στο @thebachelorgr... Η ζωή μού έμαθε να κρατάω πάντα στη μνήμη μου όμορφες στιγμές, να μετράω εμπειρίες και να θυμάμαι πώς τα καλύτερα έρχονται...Πάω διακοπές.. ΤΑ λέμε...ΤΑ λέμε...».

Δείτε την παρακάτω gallery με την ανάρτηση, της πρώην παίκτριας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: «Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ο κόσμος με αποδέχεται - Φέτος το συνειδητοποίησα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο σύζυγός της Θέμης Σοφός παίζει πιάνο και εκείνη καμαρώνει (video)

«Καταπέλτης» η Γερμανού για Τούνη: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή δεν έχει μέτρο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved