«Καταπέλτης» η Γερμανού για Τούνη: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή δεν έχει μέτρο»
Showbiz

«Καταπέλτης» η Γερμανού για Τούνη: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή δεν έχει μέτρο»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την Ιωάννα Τούνη για το Instagram story που δημοσίευσε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και κυριολεκτικά άναψε φωτιές. 

Πριν από λίγες ημέρες, η όμορφη influencer θέλησε να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να επισκεφθεί τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Την Ιωάννα Τούνη την γνωρίζουμε όλοι μέσα από το ξεκάθαρα real life προφίλ της στο Instagram, αφού η ίδια μοιράζεται άπειρες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την ημέρα λοιπόν που ταξίδευε προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια του check in στο αεροδρόμιο, λόγω υπέρβαρων αποσκευών, της ζητήθηκε ένα έξτρα ποσό. Η Ιωάννα εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκε και είπε ότι του έχει δώσει τόσα λεφτά και δεν δέχεται να της ζητούν και πάλι έξτρα χρήματα.

Εκεί κάπου ήρθε και η παρεξήγηση με την χαρακτηριστική της έκφραση "Τους πέταξα ένα πενηντάρικο και έφυγα". Σάλος προκλήθηκε με όλο αυτό, από την άποψη ότι η influencer κρίθηκε για την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Μετά από κάποιες ώρες, η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω" Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη πραγματικά για όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Οπότε αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ, οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα 'σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα, ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν. Γιατί ζήτησα να, συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με τελείως με χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας, αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη» ανέφερε στα instastories η Ιωάννα Τούνη.

Σήμερα (20-11) στην εκπομπή της "Καλύτερα Δε Γίνεται", η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την Ιωάννα Τούνη για τη συμπεριφορά της, κατηγορώντας της για αμετροέπεια. Χαρακτηριστικά είπε:

«Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου ως άνθρωπο, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη. Αλλά την έχω παρακολουθήσει, τόσο… όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος. Επειδή λοιπόν δε την γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν τη ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος.

Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers… Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.

Δηλαδή το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα… Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα και το θέμα λήγει εκεί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Τούνη: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο: «Λάθος μου και συγγνώμη»

Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

Αλεξάνδρου – Τούνη: Η σχέση από το καλό στο καλύτερο! Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved