Αδημοσίευτες φωτό και υλικό από το fashion show του Vassilis Zoulias στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου
G-Fashion

Αδημοσίευτες φωτό και υλικό από το fashion show του Vassilis Zoulias στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου

Κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα, στον πλέον εμβληματικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 το εντυπωσιακό fashion show των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos με τίτλο “The Swans”.

 

Το show, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας Athens Xclusive Designers Week, διοργανώθηκε για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» με επίτιμη καλεσμένη την εγγονή της Peggy και του David Rockefeller, Ariana Rockefeller .

Το υπέροχο σκηνικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου υπό τους ήχους της κλασσικής και της jazz μουσικής που έδιναν ρυθμό στα μοντέλα, σε συνδυασμό με τη θέα προς την Ακρόπολη, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και τις νεοκλασικές κατοικίες, ήταν μια μοναδική εμπειρία που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε επίδειξη μόδας στον ιστορικής σημασίας πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Εμπνευσμένος από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote, καθώς «Swans» ονόμαζε τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας, ο Vassilis Zoulias παρουσίασε τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής για το χειμώνα 2022 - 2023 με δημιουργίες αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Θηλυκές και κομψές δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα και υλικά, όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά, γεμάτες κίνηση ανέδειξαν ιδανικά την διαχρονική φινέτσα που διαπνέει όλες τις συλλογές με την υπογραφή Zoulias.

Τα φουτουριστικά κοσμήματα του Pericles Kondylatos ο οποίος άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, ταίριαξαν ιδανικά.

To show παρακολούθησαν δεκάδες εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Ανάμεσα τους οι Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, Σίσσυ Φειδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Άγγελος Μπράτης, Δωροθέα Μερκούρη κ.α.


Μεγάλο μέρος των εσόδων του fashion show διατέθηκε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και ELPIDA Youth.

Λίγο πριν την έναρξη της επίδειξης η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού ευχαρίστησε τον Vassilis Zoulias και όλους τους παριστάμενους εκ μέρους και της Προέδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα το βράδυ να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους της Προέδρου μας, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλους και φυσικά στον κύριο Βασίλη Ζούλια για όλα όσα έκανε σήμερα για την ΕΛΠΙΔΑ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved