Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε on stage! Ποιες τραγουδίστριες εντυπωσίασαν με το στυλ τους;
G-Fashion

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε on stage! Ποιες τραγουδίστριες εντυπωσίασαν με το στυλ τους;

Βραδιές πρεμιέρων για τα νυχτερινά κέντρα αυτές που διανύουμε και φυσικά οι τραγουδίστριες, έβαλαν τα δυνατά τους για να φτιάξουν μία άψογη γκαρνταρόμπα ώστε να εντυπωσιάζουν επί σκηνής. 

Ποιες όμως τα κατάφεραν καλύτερα;

Δεν έχουμε λόγια για τις εμφανίσεις επί σκηνής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη η οποία φέτος τη μοιράζεται με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Είδαμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην πρεμιέρα τους αρχικά με μαύρο κουστούμι που όμως ήταν πολύ κομψό και ταίριαζε απόλυτα στη λεπτή σιλουέτα της ενώ στο δεύτερο μέρος του προγράμματος φορούσε ένα ολόλευκο σύνολο που της πήγαινε πολύ.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πήγε σε πιο safe επιλογές και το all time classic μαύρο. Φόρεσε αρχικά ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με see through λεπτομέρειες και ζώνη στη μέση και στο δεύτερο πρόγραμμα προτίμησε την λάμψη ενός βελούδινου φορέματος που ήταν επίσης μακρύ και είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Πολύ πιο μοντέρνα η γκαρνταρόμπα της Demy που έκανε πρεμιέρα με τον Ηλία Βρεττό και εμφανίστηκε επί σκηνής με φούξια λίκρα σύνολο και ίδιου χρώματος μπότες, προσδίδοντας στην εμφάνισή της μία πιο... techno νότα. Φυσικά, το συγκεκριμένο σύνολο το υποστήριζε πολύ καλά η Demy η οποία διαθέτει τέλειες αναλογίες.

Σέξι αλλά και κλασική εμφανίζεται στο δικό της πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη η Έλενα Παπαρίζου.

Για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα γκρι παγιετέ κοντό φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει μα ασημένια μποτάκια ενώ στο δεύτερο πρόγραμμά της, επέλεξε ένα μαύρο σορτσάκι που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της το οποίο είχε συνδυάει με μαύρο σακάκι με σατέν λεπτομέρειες.

Στο ίδιο σχήμα συμμετέχει και η Αναστασία η οποία αν και εντυπωσίασε με τη φωνή της δεν ενθουσίασε με τα ρούχα που είχε επιλέξει στην αρχή. Στην πορεία, στη δεύτερη εμφάνισή της επί σκηνής, η Αναστασία το... έσωσε με ένα λευκό σύνολο που επέλεξε και που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Δείτε φωτογραφίες των κυριών με τις εμφανίσεις τους επί σκηνής στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved