Συντετριμμένος ο Κωστέτσος από τον θάνατο της Τατιάνα Πάτιτζ: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»
G-Fashion

Συντετριμμένος ο Κωστέτσος από τον θάνατο της Τατιάνα Πάτιτζ: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Τατιάνα Πάτιτζ, ένα από τα πιο διάσημα σουπερμόντελς των 90s και ο κόσμος της μόδας θρηνεί για τον χαμό της. 

Το ίδιο και ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος είχε συνεργαστεί εκείνη την εποχή με την Τατιάνα Πάτιτζ. Μάλιστα, την είχε φέρει στην Ελλάδα για να συνεργαστούν, με την άλλοτε διάσημη καλλονή να είναι ενθουσιασμένη από τις ομορφιές της χώρας μας.

Συντετριμμένος ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους από εκείνη την εποχή και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη της, φέρνοντας στη μνήμη του όλα όσα είχαν ζήσει μαζί:

«Η καρδιά μου θα σπάσει... Μία από τις στιγμές που φοβόμουν και δεν ήθελα να έρθει ήταν αυτή...

Είμαι σοκαρισμένος... Η Τατιάνα μου... Η Τατιάνα μου... Αξιαγάπητη και μοναδική! Δυστυχώς το κουιντέτο των σουπερμόντελ έσπασε...

Πριν από λίγο καιρό σου μιλούσα μαζί σου και κανονίζαμε να έρθει στην Ελλάδα, που αγαπούσες, για την παρουσίαση του βιβλίου μου μιας και υπήρξες μία από τις μούσες μου που θα με συντροφεύει για πάντα...

Έχω τόσα πολλά να γράψω για σένα και να θυμηθώ από την Λορίν Μπακόλ των Σουπερμόντελς. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...

Η φωτογραφία είναι από την αγαπημένη μου Μύκονο και τις αξέχαστες στιγμές που πέρασα μαζί σου... Αναπαύσου εν ειρήνη μούσα μου».

«Η Τατιάνα ήταν ανέκαθεν το ευρωπαϊκό σύμβολο του chic, σαν η Ρόμι Σνάιντερ να συνάντησε τη Μόνικα Βίτι», ανέφερε η διευθύντρια περιεχομένου της Condé Nast και διευθύντρια σύνταξης της παγκόσμιας έκδοσης της Vogue, Άννα Γουίντουρ.

«Δεν έκανε τόσες δημόσιες εμφανίσεις όσο τα υπόλοιπα μοντέλα στην ηλικία της. Αυτό την έκανε πιο μυστηριώδη, πιο θελκτική και πιο ενήλικη», ανέφερε η διευθύντρια σύνταξης της Vogue.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved