Εκλογές 2023: Με ανδρόγυνο look οι παρουσιάστριες της εκλογικής βραδιάς-Οι εμφανίσεις που μαγνήτισαν
G-Fashion

Εκλογές 2023: Με ανδρόγυνο look οι παρουσιάστριες της εκλογικής βραδιάς-Οι εμφανίσεις που μαγνήτισαν

Εκλογές 2023: Με το βλέμμα στην κάλπη αλλά και στις υπέροχες εμφανίσεις στην οθόνη μας.

Από νωρίς το πρωί οι παρουσιάστριες του εκάστοτε σταθμού βρίσκονταν στις επάλξεις καταγράφοντας και μεταδίδοντας, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις της εκλογικής μάχης.

Παρά την κούραση -καθώς εδώ και καιρό οι παρουσιάστριες της πρώτης γραμμής δίνουν «μάχη» με το ρεπορτάζ, τις αναλύσεις, τις ζωντανές συνδέσεις, τους καλεσμένους, τις «φωνές» πολλές φορές στον «αέρα» αλλά και τα απρόοπτα- είναι απόψε οι πρωταγωνίστριες καθώς εκείνες συντονίζουν τις συζητήσεις στο πλατό.

Είναι μια βραδιά που αν μη τι άλλο οι παρουσιάστριες έχουν προσέξει κάπως παραπάνω το στιλ τους αφού μια ωραία εμφάνιση σε συνδυασμό με τη δυναμική τους παρουσία κάνει σίγουρα την εικόνα ακόμη πιο «δυνατή».

Μια μέρα σαν αυτή οι στιλίστες των παρουσιαστριών έχουν επιλέξει για εκείνες σύνολα σικάτα και άνετα. Ανδρόγυνα σύνολα με τη μονοχρωμία να κυριαρχεί.

Κάποιες από τις κυρίες έχουν επιλέξει το λευκό που είναι πάντα…. «τηλεοπτικό» και άλλες κοστούμια σε έντονους χρωματισμούς. Ποια κυρία όμως από όλες μαγνήτισε τα βλέμματα;

Ας δούμε αναλυτικά τις εμφανίσεις τους

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved