Εκλογές 2023: Όλγα Τρέμη και Έλλη Στάη στον «αέρα» ξανά μετά από καιρό - Τα κανάλια που επέλεξαν
Media

Εκλογές 2023: Όλγα Τρέμη και Έλλη Στάη στον «αέρα» ξανά μετά από καιρό - Τα κανάλια που επέλεξαν

Εκλογές 2023: Δυναμική επιστροφή για τις δύο σιδηρές κυρίες της ενημέρωσης.


Ο λόγος για την Όλγα Τρέμη και την Έλλη Στάη που έκαναν την εμφάνιση τους στον τηλεοπτικό «αέρα» μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής.

Οι εκλογικές εκπομπές των καναλιών έχουν ξεκινήσει και μέσα από τα υπερσύγχρονα πλατό θα περάσουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων αλλά και πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και οι δύο κυρίες της ενημέρωσης τις οποίες είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Αυτή τη φορά οι δύο εντυπωσιακές κυρίες της ενημέρωσης βρέθηκαν ως καλεσμένες και όχι ως οικοδέσποινες.Η Όλγα Τρέμη και η Έλλη Στάη, είναι δύο από τις κορυφαίες προσωπικότητες της δημοσιογραφικής οικογένειας.


Όλγα Τρέμη - Στο OPEN
Η Όλγα Τρέμη παρότι δεν ανέλαβε τα ηνία της εκλογικής βραδιάς στο OPEN, ήταν καλεσμένη στο εκλογικό πάνελ. H δημοσιογράφος μετά από την πολυετή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega βρέθηκε στην ΕΡΤ.

Έλλη Στάη - στον ΣΚΑΙ

Όσο για την Έλλη Στάη επέλεξε τον ΣΚΑΪ μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα με μία τολμηρή, totally ροζ επιλογή στο ντύσιμό της. Η δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει την εκλογική βραδιά στο OPEN το 2019 με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Έλλη Στάη! Έτσι καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα! Η ηλικία και η καθημερινή γυμναστική!

Επιστρέφει η Έλλη Στάη στην TV;

Όλγα Τρέμη: Η αισιοδοξία, ο 30χρονος γιος της και η τηλεόραση σήμερα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved