To ασπρόμαυρο σύνολο της Σκορδά, το all day dress της Ζαμπέτογλου και το γιλέκο της Ηλιάκη
G-Fashion

To ασπρόμαυρο σύνολο της Σκορδά, το all day dress της Ζαμπέτογλου και το γιλέκο της Ηλιάκη

Βόλτες, ψώνια και Christmas spirit για τις επώνυμες κυρίες της showbiz που για μια ακόμη φορά μας έδωσαν ιδέες για κομψές εμφανίσεις.

Πού συναντήσαμε τη Φαίη Σκορδά με ασπρόμαυρο σύνολο; Πώς φόρεσε το γιλέκο της η Μαρία Ηλιάκη και πώς συνδύασε το πετρόλ φόρεμά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου;

Σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο η Φαίη Σκορδά επέλεξε τον πιο κλασσικό συνδυασμό χρωμάτων που φοράς χειμώνα – καλοκαίρι. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από το αγαπημένο άσπρο και μαύρο. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα σικ μίντι, στενό μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε τέλεια με ένα λευκό παλτό και λευκό τσαντάκι χειρός.

skorda.jpg

Μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση έκανε στην εκπομπή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Στούντιο 4 έχει αδυναμία στα φορέματα αλλά αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά. Επέλεξε με το πετρόλ collar dress της να συνδυάσει ένα ζευγάρι πέδιλα στην πιο φωτεινή απόχρωση. «Να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων παιδιά! Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Αλλά ας μην αφήνουμε τις μέρες να περνάνε χωρίς νόημα. Χωρίς λίγο γέλιο, λίγη σκέψη, λίγη καλοσύνη παραπάνω», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

nancy.jpg

Τη Μαρία Ηλιάκη συναντήσαμε σε πρόσφατη βόλτα της σε εμπορικό κέντρο και μας άρεσε πολύ η εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα τα casual σύνολα και αυτή τη φορά μας έδειξε πώς να φορέσουμε το μακρύ μας γιλέκο. Είναι ένα κομμάτι που από την περασμένη χρονιά βρίσκεται στη ντουλάπα μας και η Μαρία το εκτιμά ιδιαίτερα αφού μπορεί να το συνδυάσει με πολλούς τρόπους. Αυτή τη φορά το φόρεσε με κλασσικό μαύρο παντελόνι κι ένα απλό t shirt!

iliaki.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved