Βασίλης Ζούλιας: «Θέλω να ντύσω τη Μισέλ Ομπάμα»
G-Fashion

Βασίλης Ζούλιας: «Θέλω να ντύσω τη Μισέλ Ομπάμα»

Το όνομά του είναι συνώνυμο της κομψότητας και οι δημιουργίες του μάρτυρες του αλάνθαστου στυλ. Ο σχεδιαστής που θα ντύσει τη σύζυγο του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζιλ Μπάιντεν μιλά για τους Έλληνες και τους ξένους σχεδιαστές, την κρίση, τα σχέδια και τα όνειρά του.


-Η οικονομική κρίση σε τρομάζει;
"H νέα κατάσταση ήρθε για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ή, καλύτερα, για να τα βάλει στη θέση τους. Εγώ έχω την εξής φιλοσοφία ζωής: αυτός που είναι καλός και κάνει ξεχωριστή δουλειά θα επιβιώσει. Από την άλλη, δεν μπορεί η μπουτίκ της Chanel να βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που πουλάει την μπλούζα των 5 και των 7 ευρώ. Οπως και να το κάνουμε, δεν κολλάει..."
-Υπάρχει κάποια διεθνής προσωπικότητα που θα ήθελες να ντύσεις;
"Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες γυναίκες που θα ήθελα να ντύσω έχουν πεθάνει, όπως, για παράδειγμα, η Τζάκι Κένεντι, η Οντρεϊ Χέπμπορν, η Γκρέις Κέλι και η Μελίνα Μερκούρη. Μια γυναίκα που με εμπνέει να την ντύσω είναι η Μισέλ Ομπάμα και θα τολμήσω να πω ότι όλο και την πλησιάζω. Σε λίγους μήνες η σύζυγος του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζιλ Μπάιντεν θα φορέσει ρούχο μου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, τιμώντας με τον τρόπο
αυτό την Ελλάδα και την ελληνική μόδα."


-Υπάρχει κάτι που ονειρεύεσαι;

"Θα ήθελα να αποκτήσω κάποτε τη δική μου μπουτίκ στη Saint Honore στο Παρίσι, στην Βοnd Street στο Λονδίνο και στην 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη. Oι Έλληνες σχεδιαστές είμαστε πολίτες του κόσμου, επομένως έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και σ’ άλλες γωνιές της γης..."
Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved