BREEZE #ColorTrends: Nudes & Brown!
Trends

BREEZE #ColorTrends: Nudes & Brown!

Ασυναγώνιστο design, ακαταμάχητα σχέδια, μοναδική χρωματική παλέτα, όλα τα σύγχρονα trends για τα γυναικεία ρολόγια ενσωματώνονται στα BREEZE Watches!

Το χειμώνα αναζητούμε ηρεμία στην καθημερινότητά μας, ωστόσο όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας για τις εμφανίσεις μας. Η ιδανική επιλογή, για να προσθέσεις stylish πινελιές στα outfits σου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα ρολόι BREEZE!


Το αγαπημένο μας fashion watch brand, προτείνει γοητευτικούς γήινους τόνους που εντυπωσιάζουν: Μοναδικές Nude αποχρώσεις, σήμα-κατατεθέν των συλλογών BREEZE, & ακαταμάχητες αποχρώσεις του καφέ, που σε συνδυασμό με το αισθησιακό rose-gold θα δώσουν έξτρα λάμψη στις εξόδους σου!


Τα ρολόγια BREEZE, το απόλυτο must-have item του χειμώνα, κοσμούν τον καρπό σου και δίνουν «χαρακτήρα» σε κάθε σου εμφάνιση! Και οι επιλογές είναι πάρα πολλές, αφού μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ρολόγια ή χρονογράφους, με ατσάλινα (μασίφ) μπρασελέ ή λουράκια σιλικόνης, σε σπορ ή πιο glam ύφος, ανάλογα με το στιλ και τη διάθεσή σου!
«Ακολουθείστε» τα αγαπημένα σας ρολόγια BREEZE στο Facebook ή και στο Instagram , για να μαθαίνετε πρώτες τα latest news & trends του brand!


Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved