Πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για τους star; Αν ναι, δοκίμασε τις γνώσεις σου στο Quizbomb
Trends

Πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για τους star; Αν ναι, δοκίμασε τις γνώσεις σου στο Quizbomb

Ποιο τραγούδι έγραψε ο John Legend για τη γυναίκα του; Ποια είναι η νεότερη ελληνίδα τραγουδίστρια; Τι ζώδιο είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης; Γνωρίζεις ήδη τις απαντήσεις; Τότε είσαι έτοιμος για Quizbomb!

Τι ακριβώς είναι το Quizbomb και πως παίζεται;
Πρόκειται για ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων με τις πιο διασκεδαστικές ερωτήσεις. Απαντάς εναλλάξ με τους αντίπαλούς σου, μαζεύεις πόντους και κερδίζεις ένα μοναδικό έπαθλο!
Ενέδωσε στην πρόκληση και απόδειξε τι ξέρεις! Δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης, αρκεί να είσαι σβέλτος, ευέλικτος και φυσικά καλύτερος από τον αντίπαλο. Ρίσκαρε όταν είσαι σχεδόν σίγουρος ότι γνωρίζεις την απάντηση και αν δυσκολεύεσαι... υπάρχουν πάντα οι βοήθειες! Το 50-50 θα σε σώσει σε μια άτυχη στιγμή. Ανέβα στη βαθμολογία και φτάσε στην κορυφή!

Γιατί να παίξεις;
Γιατί είναι ένα συναρπαστικό, γρήγορο και ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρατάει το μυαλό και τη μνήμη σε πλήρη φόρμα. Και φυσικά για το έπαθλο: Κάθε εβδομάδα οι 3 πρώτοι κερδίζουν μοναδικά δώρα. Διεκδίκησε 500 ευρώ σε μετρητά, ένα iPad mini και ένα laptop!

Δεν έχεις παρά να μελετήσεις καλά τις ειδήσεις του gossip- tv και να αποδείξεις τις γνώσεις σου εδώ: quizbomb.newsbomb.gr!

Πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved