Έτσι διατηρεί το ξανθό καρέ της η Σάσα Σταμάτη
Trends

Έτσι διατηρεί το ξανθό καρέ της η Σάσα Σταμάτη

Όσο κι αν η Σάσα Σταμάτη αγαπά το ξανθό της, υπόσχεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο φυσικό της χρώμα.

«Η πρώτη φορά που έβαψα τα μαλλιά μου...δεν θυμάμαι πότε ήταν. Το φυσικό μου χρώμα είναι καστανό και ξεκίνησα κάνοντας ανταύγειες. Μετά ήθελα όλο και περισσότερο, ήταν εθιστικό. Μέχρι που τα άνοιξα τελείως»

«Το ξανθό χρώμα... χρειάζεται ανανέωση κάθε δυο εβδομάδες, κάτι που σε συνδυασμό με το καθημερινό styling ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά μου Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα, ώστε να γίνουν πιο υγιή και να μακρύνουν λίγο. Πριν από λίγες ημέρες α Τρύφωνας Σαμαράς πραγματοποίησε μια μεταμόρφωση και βγήκα στην Ερμού ως μελαχρινή. Μου άρεσαν πολύ έτσι τα μαλλιά μου!»

« Το μήκος τους... θεωρώ ότι μου ταιριάζει αρκετά. Γενικά δεν μου αρέσουν τα πολύ μακριά μαλλιά. Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου ήθελε να τα έχω πάντα μέχρι τη μέση. Περίπου στο τέλος του Δημοτικού, όταν μπόρεσα να επιβληθώ, τα έκοψα καρέ και εκείνη έκλαιγε»

«Οι αφέλειες μου... ήταν μια ιδέα της Σήλιας Κριθαριώτη. Επειδή έχω σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου, σκέφτηκα πως θα με γλυκαίνουν κι έτσι το τόλμησα», λέει στο InStyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved