Είμαι καλά;
Trends

Είμαι καλά;

Από το blog της Νατάσσας Σιδηροκαστρίτου «Inspire Yourself»

Μια γυναίκα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται υγιής αλλά να είναι πραγματικά!

Μεγαλώνοντας -αναμφισβήτητα- μαθαίνουμε να ζούμε με τις αλλαγές που ακολουθούν την ηλικία μας! Αλλαγές στο σώμα , το πρόσωπό μας, στις συνήθειες αλλά και στις προτεραιότητές μας. Ειδικά μετά τα 40 , αρχίζεις να νιώθεις όλες αυτές τις αλλαγές , περισσότερο από ποτέ! Όσο κι αν δεν θέλεις να το πιστέψεις, ο οργανισμός σου κάνει ένα «κλικ» και γυρίζει τον διακόπτη… ξαφνικά! Εκεί λοιπόν όλα αρχίζουν και κυλούν με πιο γοργούς ρυθμούς από αυτούς που είχες –μέχρι τότε- συνηθίσει. Το σώμα σου χάνει ξαφνικά την σφριγηλότατα του (νιώθεις την πτώση), τα μάτια σου αρχίζουν να αλλάζουν (αυτό το πόδι της χήνας φταίει για όλα), τα μαλλιά σου γίνονται πιο θαμπά και άτονα από ποτέ, ο μεταβολισμός σου κάνει στροφή 180 μοιρών και το προφίλ σου στον καθρέφτη μοιάζει να είναι μιας άλλης (ναι, γι’ αυτό το προγούλι μιλάω)! Και εκεί είναι που η ψυχολογία σου …παίρνει την κάτω βόλτα!

Νιώθεις περίεργα που ξαφνικά δεν είσαι εμφανισιακά αυτή που συνήθιζες να καμαρώνεις στον καθρέφτη, σε παίρνει από κάτω κάθε φορά που -ενώ κάνεις διατροφή- συνεχίζεις να μη χάνεις ούτε γραμμάριο και καταριέσαι τη στιγμή που έφαγες το προχθεσινό γλυκό, κάθε φορά που προσπαθείς να κλείσεις το φερμουάρ από το παντελόνι σου!

«Γιατί σε μένα;» απορείς και σου χαλάει η διάθεση! Κάθε φορά…

Πριν λίγες ημέρες παρεβρέθηκα σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Άλμα Ζωής. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να παρουσιάστει στους δημοσιογράφους (και κατ’ επέκταση στο κοινό) η δημιουργία ενός mobile application που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών με μεταστατικό καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved