Με αυτές τις μάσκαρα θα αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα σαν της Ελένης Μενεγάκη
Trends

Με αυτές τις μάσκαρα θα αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα σαν της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παραλείπει να βάφει τις βλεφαρίδες της έντονα… το ίδιο θα κάνεις και εσύ με αυτές τις μάσκαρα

Μπορεί το όνομα της Ελένης Μενεγάκη να ακούγεται έντονα τελευταία και να έχουμε αγωνία για τις επόμενες –τηλεοπτικές- κινήσεις της, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγε ποτέ από τη δική μας σκέψη. Είναι ένα από τα πρόσωπα που καθημερινά μας κρατούσαν συντροφιά μέσω της εκπομπής της και δεν μπορούμε να τη βγάλουμε από τη ζωή μας έτσι απλά! Γι’ αυτό ακολουθούμε ευλαβικά τον λογαριασμό της στο Instagram και βλέπουμε τις αναρτήσεις της ενώ τα likes πέφτουν βροχή. Με την τελευταία της ανάρτηση ωστόσο μας έβαλε σε σκέψεις…

Η Ελένη βλέπεις, ανέβασε μία πανέμορφη φωτογραφία όπου το βλέμμα της κλέβει την παράσταση και η μάσκαρα είναι πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι έχουμε καιρό να μιλήσουμε για μάσκαρα και με αφορμή την εμφάνιση πολλών νέων αφίξεων στα καταστήματα, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο με το αγαπημένο μας προϊόν ομορφιάς.

Γι᾽αυτό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες μάσκαρα (νέες και κλασικά αγαπημένες μας) σε μία gallery για να βρεις ποια θα κάνεις δική σου και να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα σαν της Ελένης. Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ της… Μείνε συντονισμένη, έχουμε πολλά να πούμε και για αυτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved