Eurovision 2021: Το μακιγιάζ της Έλενας Τσαγκρινού είναι ό, τι πιο hot έχουμε δει εδώ και καιρό
Trends

Eurovision 2021: Το μακιγιάζ της Έλενας Τσαγκρινού είναι ό, τι πιο hot έχουμε δει εδώ και καιρό

Eurovision 2021: Το Ahoy Arena δικαίως πήρε φωτιά όταν ανέβηκε η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή του!

Το ότι η Έλενα Τσαγκρινού θα περνούσε στους 10 χθες το βράδυ το γνωρίζαμε, δεν γινόταν διαφορετικά. Το El Diablo είναι ένα τέλειο τραγούδι και η ίδια μία από τις πιο εντυπωσιακές performers που έχουμε δει να ανεβαίνουν στη σκηνή της Eurovision. Από τις πρόβες είχαμε πάρει μία γεύση του beauty look της καυτής Έλενας αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας μάγεψε και ανέβασε την θερμοκρασία σε… διαβολικά επίπεδα. Η δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη φώτιζε τη σκηνή με κάθε κίνησή της και το super λαμπερό μακιγιάζ της ήταν ό, τι πρέπει: Λιτό αλλά υπέροχα sexy και κολακευτικό.

https://www.instagram.com/p/CPB2K4zn0S5

Το Glam squad της Έλενας άλλωστε αποτελείται από top επαγγελματίες που έχουν δεθεί σαν οικογένεια. Ο Σταύρος Λιάρος επιμελήθηκε το χτένισμά της και η Κορίνα Τοκαρόνη το μακιγιάζ της το οποίο και μας ξετρέλανε. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για το hot girl summer που έρχεται και δεν θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Αποτελείται κυρίως από έντονες λάμψεις που έκαναν το πρόσωπό της σχεδόν υγρό, λαμπερό αλλά διακριτικό eye look και το πιο ζουμερό lip gloss. Εμείς σίγουρα θα το αντιγράψουμε παραλείποντας ίσως το eyeliner που δεν θα μας χρειαστεί το καλοκαίρι στο νησί και υπερβάλλοντας λίγο παραπάνω τις λάμψεις σε όλο το σώμα.

Η Έλενα βέβαια δεν χρειάζεται πολλά περισσότερα από αυτά που είδαμε στη σκηνή. Μαζί με το –σχεδόν- wet look στα μαλλιά της, με το υπέροχο outfit και την τέλεια εμφάνισή της έκλεψε την παράσταση πριν ακόμη ολοκληρωθούν όλες οι εμφανίσεις των συμμετεχόντων. Περιμένουμε τώρα να τη δούμε ξανά το Σάββατο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved