Ο Ορφανός αποκαλύπτει: Είναι πολύ πιθανό να είναι η τελευταία μου παράσταση και να κλείσω την πόρτα
Showbiz

Ο Ορφανός αποκαλύπτει: Είναι πολύ πιθανό να είναι η τελευταία μου παράσταση και να κλείσω την πόρτα

Ο Νίκος Ορφανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» σε μια συνέντευξη με προσωπικές αποκαλύψεις.

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε σημαντικές στιγμές της ζωής του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις δυσκολίες που βίωσε κατά την παιδική του ηλικία. Παράλληλα, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο να κλείσει οριστικά τον κύκλο του στο θέατρο.

Νίκος Ορφανός: «Μόλις διαγνώστηκα με όγκο στο κεφάλι, μίλησα κατευθείαν στην οικογένειά μου»

orfanos-3.jpg

«Αν τα παιδικά χρόνια είναι η αληθινή μας πατρίδα, όπως πολύ ωραία είχε γράψει κάποιος, εγώ νομίζω είμαι ένας άπατρις. Δεν θα ήθελα να τα ξαναζήσω. Δεν περνούσα καλά στο σπίτι μου. Δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Το έχω διαχειριστεί, το έχω ξεπεράσει. Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω τραύματα ή τίποτα τέτοιο. Έχω κάποιες στεναχώριες που θα με συνοδεύουν πάντα, αλλά εντάξει, πάμε παρακάτω. Κατάφερα να τις ξεπεράσω με τη δική μου οικογένεια»

«Είχα μια παρέα φίλων που ο ένας στήριζε τον άλλον και ο συνδετικός μας κρίκος, εκτός από τη γειτονιά μας στον Άγιο Ρέντη που μεγάλωσα, ήταν η μουσική και οι δίσκοι και τα βιβλία. Αυτή η παρέα μου δημιούργησε τις ωραιότερες αναμνήσεις. Με τους περισσότερους έχουμε χαθεί πια. Λογικό είναι. Αλλά σαν παιδικά χρόνια όχι, εγώ δε θα ήθελα να ξαναγίνω παιδί. Και ούτε και έφηβος νομίζω»

orfanos-2.jpg

«Εγώ προσπαθώ να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελε να ‘χει ο μικρός Νίκος αν ήταν τώρα μικρός. Από εκεί και πέρα πάντα αφουγκράζεσαι την κατάσταση. Μπαίνεις τώρα σε μια φάση που προσπαθείς λίγο να διαφυλάξεις κάποια όρια για να μην φαίνεται το πράγμα ότι είναι ξέφραγο και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε όλοι οι γονείς, πώς να ενημερώσουμε τα παιδιά μας για να διαχειριστούν σωστά αυτό το χαοτικό τσουβάλιασμα του διαδικτύου που τους έρχεται κατακλυσμός»

«Νομίζω ο μόνος τρόπος είναι να είσαι πάντα εκεί με μια ηρεμία. Δηλαδή, το μεγαλύτερο λάθος που νομίζω μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να είναι συνέχεια με μια επίκριση. Να νομίζει ότι είναι ένα είδος αστυνομίας»
«Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί έχω διάφορα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Εγώ έχω και μια άλλη εργασία που δεν έχει σχέση με το θέατρο, αλλά είναι εξίσου δημιουργική και γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια μπαλαντζάρω. Είμαι με το ένα πόδι μέσα, με το άλλο πόδι έξω. Πέρυσι σεζόν δε δούλεψα καθόλου. Δεν έκανα τίποτα το καλλιτεχνικό. Είπα θα κάνω μια αγρανάπαυση γιατί είχα κουραστεί κιόλας από τον χειμώνα που είχα και το θέμα με την υγεία μου γιατί έκανα και δύο παραστάσεις. Είχα και πολλά πράγματα»

«Νομίζω είναι πολύ πιθανό ίσως το “Μάνα Μητέρα Μαμά” να είναι η τελευταία μου παράσταση και να κλείσω την πόρτα. Δε με γεμίζει πολύ το θέατρο όπως παλιά και είναι και ωραία συνεργασία αυτή να ολοκληρώσω έναν ωραίο κύκλο. Έχω στο μυαλό μου να κάνω άλλα πράγματα εξίσου δημιουργικά και επειδή τα τελευταία χρόνια και με την οικογένεια δυσανασχετώ με τη βραδινή εργασία. Είμαι πολύ πρωινός τύπος κιόλας. Έξι, εξίμισι το πρωί είμαι στο πόδι. Μ’ αρέσει να κερδίζω τη μέρα. Δέκα και μισή ξαπλώνω, πέφτω για ύπνο»

Το ταξίδι του Νίκου Ορφανού στην Αφρική για φιλανθρωπικό σκοπό

Νίκος Ορφανός: Μετά την περιπέτεια που πέρασα ο ποιοτικός χρόνος μετράει

Νίκος Ορφανός: «Το 2025 πέρασα μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια, κέρδισα τη ζωή μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved