Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Καρέ- καρέ το ημιμόνιμο τατού χειλιών και φρυδιών της πριν φύγει για Survivor
Trends

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Καρέ- καρέ το ημιμόνιμο τατού χειλιών και φρυδιών της πριν φύγει για Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε ημιμόνιμο μακιγιάζ τόσο στα χείλη της όσο και στα φρύδια της. 

Η παίκτρια του Survivor All Star πριν πετάξει για το στίβο μάχης στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου ήθελε να έχει φροντίσει να μη δείχνει απεριποίητη παρά τις αντίξοοες συνθήκες που ζουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

1677843591793-152719024-0062.jpg

Μια γυναίκα άλλωστε θέλει να νιώθει όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας πόσο περισσότερο όταν γνωρίζεις ότι θα υπάρχει καταγραφή από κάμερες καθόλη τη διάρκεια των ημερών της παραμονής στου στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξε να κάνει ένα μακιγιάζ διαρκείας, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης για να δημιουργήσει ομοιογενή, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, στο ιδανικό μέγεθος και χρώμα για το κάθε πρόσωπο. Αν και συχνά ονομάζεται tattoo, δεν είναι αυτός ο σωστός όρος.Για να μειωθεί η ενόχληση κατά την διαδικασία, προηγείται χρήση αναισθητικής κρέμας σε κάποιες περιπτώσεις ενώ όλη η διαδικασία διαρκεί 1,5 με 2 ώρες.

IMG-4277.jpg

Το gossip-tv βρήκε στιγμές από το beauty time των επωνύμων. Η Πηγή Δεβετζή, η Εύη Βατίδου, η Αφροδίτη Σκαφιδά- πριν και εκείνη βρεθεί στο Survivor All Star, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς. Δείτε τις αλλαγές στο πρόσωπό τους στην gallery που ακολουθεί:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved