Από θαύμα σώθηκε γνωστό μοντέλο
G-Secrets

Από θαύμα σώθηκε γνωστό μοντέλο

Χτυποκάρδια όχι στο θρανίο αλλά στην άσφαλτο είχε γνωστό μοντέλο χθες το βράδυ που παραλίγο να αποβεί μοιραίο…

Θύμα τροχαίου έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες η Ρία Τσίγα. Το γνωστό μοντέλο, παρέα με την… «αυτοκόλλητη» φίλη της, Γωγώ Βερβέτη παρ’ ολίγον να κάνουν... «μαύρα» Χριστούγεννα, αφού εκτός από πολλά βλέμματα, φαίνεται πως συγκεντρώνουν πάνω τους και πολύ… «μάτι»!

Στην πραγματικότητα, συγκέντρωσαν -άθελά τους- την προσοχή ενός αλλοδαπού οδηγού, ο οποίος τράκαρε το λευκό Smart της Ρίας και τρόμαξε πάρα πολύ τα δύο μοντέλα. Μάλιστα, η Ρία βρισκόταν αρχικά σε κατάσταση σοκ, λίγο μετά το τρακάρισμα και καθώς σκεφτόταν πως το άλλο αμάξι ερχόταν αντίθετα προς το μέρος της. Τελικώς, η μετωπική σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε, αλλά ευτυχώς, αποφεύχθηκαν οι τραυματισμοί.

Τόσο τα δύο μοντέλα, όσο και ο απρόσεκτος –και πιθανώς υπό την επήρεια αλκοόλ- οδηγός δεν έπαθαν το παραμικρό, σε αντίθεση φυσικά με τα οχήματα. Κάπως έτσι, χάλασε και η διάθεση των δύο όμορφων κοριτσιών, οι οποίες λίγο πριν διασκέδαζαν με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου. «Σοκαρίστηκα, αφού λίγο πριν φτάσω σπίτι μου, τον είδα να έρχεται κατά πάνω μου.

Ευτυχώς, δεν χτυπήσαμε, αλλά με τόσα νεύρα που είχα, λίγο ήθελα να του ορμήσω» σχολίασε η Ρία Τσίγα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το gossip-tv μαζί της και συνέχισε: «Θέλει μεγάλη προσοχή στους δρόμους, ειδικά αυτές τις μέρες που θέλουμε όλοι να έχουμε όμορφες γιορτές. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και πιο δημιουργική για όλους μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved