Στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσω facebook
G-Secrets

Στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσω facebook

Με μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, αποφάσισε γνωστός στιλίστας να γνωστοποιήσει ότι δε θέλει πια να ζει.

Συγκεκριμένα, ο στιλίστας έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με διάφορους εκπροσώπους της showbiz, τραγουδιστές, παρουσιαστές και μάλιστα ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Ρούλας Κορομηλά. Ο ίδιος έγραψε στο facebook: «Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας. Να είστε καλά».

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι του άρχιζαν να του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και να του ζητούν να επικοινωνήσει μαζί τους. Μία απ' αυτούς ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία του ζήτησε να επικοινωνήσει αμέσως μαζί της. Κάποιοι δε δίστασαν να καλέσουν ακόμα και ασθενοφόρο, ενώ οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν για να σπεύσουν σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο στιλίστας οδηγήθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της επαρχίας, ενώ πέρασε τη νύχτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved