Πασίγνωστη τραγουδίστρια διαδίδει για συνάδελφο της πως την δέρνει ο άντρας της…
G-Secrets

Πασίγνωστη τραγουδίστρια διαδίδει για συνάδελφο της πως την δέρνει ο άντρας της…

Φαινομενικά είναι το τέλειο ζευγάρι και η ζωή τους είναι παραμυθένια όμως η πραγματικότητα είναι άλλη.

Εκείνη είναι τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Αν και μικρή σχετικά σε ηλικία υπάρχει πολλά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Ξεκίνησε τραγουδώντας μπαλάντες αλλά στην πορεία απελευθερώθηκε και την είδαμε σε μεγάλα show να χορεύει και να τραγουδά. Όταν εμπιστεύεται ένα συνεργάτη και έχει καλή χημεία μαζί του δύσκολα τον αλλάζει, γι' αυτό και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν είναι συνήθως σταθεροί. Πολλοί την κατηγόρησαν ότι αλλοιώνει τη φωνή της ή ότι δεν έχει δική της ταυτότητα.

Γνώρισε το σύντροφό της την περίοδο που η καριέρα της βρισκόταν σε άνοδο. Εκείνος την πλησίασε με το σωστό τρόπο και αφιέρωσε χρόνο για να την κερδίσει. Η τραγουδίστρια τον ερωτεύτηκε τρελά και στις συνεντεύξεις που έδινε και στην πρώτη περίοδο της σχέσης τους και αργότερα πάντα μιλούσε για το πόσο τον θαυμάζει και πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Σήμερα είναι παντρεμένοι αλλά δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο σύζυγος της τραγουδίστριας εκδηλώνει συχνά τη βιαιότητα του και τη δέρνει.

Τις πληροφορίες για τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι και τη βαναυσότητα που δείχνει ο σύντροφος της τραγουδίστριας, σύμφωνα με το entertv, διαδίδει μια άλλη γνωστή τραγουδίστρια η οποία περιγράφει όσα ξέρει για τη ζωή του ζευγαριού. Δεν το κάνει με κακία, πραγματικά συμπονάει τη συνάδελφό της και ανησυχεί γι' αυτήν «Πω, πω, τι περνάει η καημένη ...» λέει σε όσους διηγείται όσα γνωρίζει. Γιατί εκτός από το ξύλο, οι φήμες λένε ότι την απατάει κιόλας και μάλιστα συστηματικά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved