«Μεγάλωσα πολύ δύσκολα. Ξέρω τι σημαίνει φτώχεια και στέρηση!»- Ποιος το είπε;
G-Secrets

«Μεγάλωσα πολύ δύσκολα. Ξέρω τι σημαίνει φτώχεια και στέρηση!»- Ποιος το είπε;

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένειά του.

O Βο μίλησε και για τον χωρισμό των γονιών του και πόσο τον επηρέασε.

Ποιες εικόνες είχες και έχεις κρατήσει μέχρι σήμερα από το σπίτι και την οικογένειά σου;
«Καταρχήν γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία. Μεγάλωσα πολύ δύσκολα και φτωχά. Ξέρω τι σημαίνει φτώχεια και στέρηση! Από την άλλη, ποτέ δεν είχα τα πολλά ούτε τα έχασα ξαφνικά για να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το αντίθετο! Έζησα με λίγα, με πολύ λίγα, κι' έμαθα με αυτά. Εκτιμούσα τα όσα είχα γιατί οι γονείς μου, μου τα πρόσφεραν πάντα με αγάπη - ακόμα κι αν ήταν από το υστέρημά τους. Το 1986 γύρισα στην Ελλάδα, έμεινα δέκα χρόνια στη Θεσσαλονίκη κι' έπειτα ήρθα στην Αθήνα. Ήταν δύσκολα κι εκεί».

Πόσο χρόνων ήσουν τότε;
«Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουνα 22 χρόνων. Πήρα μια βαλίτσα και ήρθα μόνος. Ξεκίνησα να κάνω την παραγωγή σε ένα girl group, όμως τότε έκανα παρέα με τους Goin' Through και κάναμε δουλειές μαζί. Δεν έχω παράπονο, μπήκα αμέσως στον χώρο. Σε αυτό ήμουν τυχερός. Συναυλίες, τραγούδια, δίσκους. Δουλέψαμε με τον Μαζωνάκη στο «θέλω να γυρίσω στα παλιά», μετά ήρθε η συνεργασία με την Πρωτοψάλτη και τις «Ψυχές». Παράλληλα, όμως, για να ζήσω, ίσως και λόγω σωματικής διάπλασης, ήμουνα πορτιέρης. Έχω γυρίσει πολλά μαγαζιά με αυτή την ιδιότητα. Πιο μικρός δούλεψα ως σερβιτόρος, σε κάτι αρχαιολογικά με τον παππού μου, ενώ εργάστηκα και ως χορευτής. Ήμουν χορευτής το 1992, στο μαγαζί που τραγουδούσε τότε ο Ρέμος με τη Θεοδωρίδου, στο ξεκίνημά τους τότε και οι δύο, όπως και η Τζούλι Μασίνο».

Προηγουμένως μου είπες ότι μεγάλωσες με αγάπη, αν και στερήθηκες πολλά...
«Ναι, αν και χώρισαν οι δικοί μου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έπαψα να τους αγαπώ και να με αγαπούν. Οπωσδήποτε ο χωρισμός τους δεν ήταν ένα ευχάριστο σενάριο στη δική μου ζωή, αλλά ούτε και στης αδελφής μου. Κάθε χωρισμός, ειδικά των γονιών, είναι μία τραυματική εμπειρία για τα παιδιά. Με αγάπη και κατανόηση το ξεπεράσαμε και το αντιμετωπίσαμε. Έτσι γίνεται, φίλε μου. Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να υιοθετήσω απόψεις που λένε κάποιοι ότι «επειδή χώρισαν οι δικοί μου, έπαθα κατάθλιψη και γι' αυτό έπεσα στα ναρκωτικά!». Σόρι ρε φίλε, κι εμένα χώρισαν, αλλά δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved