Πως ο Παύλος Χαϊκάλης «έφαγε» την  Άννα Παναγιωτοπούλου και μετά την «έκανε» με ελαφρά…
G-Secrets

Πως ο Παύλος Χαϊκάλης «έφαγε» την Άννα Παναγιωτοπούλου και μετά την «έκανε» με ελαφρά…

Μπορεί να έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη στο μιούζικαλ «Άννυ» αλλά φαίνεται πως ίσως ο Παύλος Χαϊκάλης -όπως έχει ξανακουστεί στο παρελθόν- δεν «μασάει» από συνεργασίες, φιλίες και τον σεβασμό που αρμόζει στους συναδέλφους του.

Έτσι και παρά το γεγονός ότι είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες με την εκλεκτή και ταλαντούχα Άννα Παναγιωτοπούλου για το έργο «Γκλόριους» που ήταν προγραμματισμένο να παιχτεί στη Β σκηνή του Θεάτρου του Ελληνικού Κόσμου σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εκείνος άρχισε να κάνει παράπονα πίσω από την πλάτη της – τίμιο και αντρίκιο ε;- και να δηλώνει ευθαρσώς πως θα αποχωρήσει αν δεν αντικατασταθεί.
Καλή τη πίστη κι επειδή ήταν και ο πρώτος που «έκλεισε» για την παράσταση οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να ενδώσουν στον «άτυπο εκβιασμό» και τη θέση της πήρε τελικά η Χρυσούλα Διαβάτη. Και; Ετοιμάζεται η παράσταση; Φυσικά και όχι. Γιατί ο πρώην Υπουργός, μαθημένος φαίνεται από τον πολιτικό του βίο να του κάνουν τεμενάδες, όπως κάνουν και στους περισσότερους πολιτικούς, πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος.
Προφανώς θεωρεί πως μόνο η Σάρα Μπερνάρ μπορεί να πλαισιώσει το ταλέντο του κι επειδή δεν είναι εν ζωή πια, καμιά δεν μπορεί αν σταθεί δίπλα του. Έτσι και χωρίς να υπολογίσει τίποτα, ούτε αν κρεμάει συναδέλφους που ξαφνικά έμειναν εν μέσω σεζόν χωρίς θεατρική δουλειά, αν έχουν γίνει έξοδα που τρέχουν, αν κάποιοι άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την επηρμένη στάση του, εκείνος πήρε το καπελάκι του κι εξαφανίστηκε.
Όπως μάθαμε το μόνο τηλεφώνημα που έκανε ήταν στον Αλέξανδρο Ρήγα στον οποίο δήλωσε ότι φεύγει γιατί «κάτι αιωρείται με τη Χρυσούλα» Τι; Γιατί; Συγκεκριμένος λόγος ποτέ δεν δόθηκε. Κι αυτό λέγεται επαγγελματισμός... Δεν ξέρουμε αν η Άννα Παναγιωτοπούλου ή η Χρυσούλα Διαβάτη γνωρίζουν τι έχει συμβεί ή θα το μάθουν από αυτές τις γραμμές, το σίγουρο είναι πάντως ότι καποιες αλήθειες πρέπει να μαθαίνονται ακομη και αν πονούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved