Ο παράνομος έρωτας στην tv «καίει» σαν φωτιά!
G-Secrets

Ο παράνομος έρωτας στην tv «καίει» σαν φωτιά!

Νέος «παράνομος» έρωτας στην πόλη και το παρασκήνιο είναι… «καυτό». Σας το αποκαλύπτουμε λίγο πιο κάτω.

Πρωταγωνιστές στον «παράνομο» αυτό ερωτικό δεσμό είναι πολύ γνωστός παρουσιαστής, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και νεαρή σεξοβόμβα ηθοποιό, που έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τα κάλλη της.

Η σχέση τους έχει γίνει talk of the town, κυρίως στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με τον παρουσιαστή όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Espresso, να αδιαφορεί για τα σχόλια και να είναι «τυφλωμένος» από το πάθος και τον έρωτα.

Η… ερωμένη του είναι 13 χρόνια μικρότερη του, μελαχρινή, χυμώδης και ήταν πρωταγωνίστρια σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega.

Ο παρουσιαστής, που στο παρελθόν φλέρταρε με το θεατρικό σανίδι, έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα. Δεν υπολογίζει πλέον τα πάνω από 15 χρόνια γάμου με την σύζυγο του, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή: Ψηλή, μελαχρινή, καλλίγραμμη, πάντα άνετη με τους δημοσιογράφους, που συχνά την προσεγγίζουν εξαιτίας του συζύγου της. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχτεί πως ο έγγαμος βίας με τον δημοφιλή παρουσιαστή περνούσε κατά καιρούς κρίσεις.

Ο παρουσιαστής εδώ και μερικούς μήνες πετά στα σύννεφα από έρωτα, νιώθει πως ξαναγεννήθηκε και χαζογελάει στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού όπου παρουσιάζει με επιτυχία την ψυχαγωγική εκπομπή του.

Μάλιστα, προκειμένου να... μειώσει κάπως τη διαφορά ηλικίας με την ερωμένη του, φροντίζει να καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά του πριν από κάθε έξοδο του. Διαθέτει δε την προσωπική του κομμώτρια, που φροντίζει να «ψεκάζει» με σκούρο σπρέι την κόμη του, ώστε να μικροδείχνει!

Και να θέλει να κρυφτεί ο παρουσιαστής, η χαρά του έρωτα δεν τον αφήνει, γι' αυτό έχει γίνει απρόσεκτος στις εξόδους του με την πιτσιρίκα, παρότι επιλέγει μεγάλα κλαμπ της πόλης και ακόμα μεγαλύτερες παρέες για το... ξεκάρφωμα. Οι -όλο νόημα- ματιές, τα τυχαία αγγίγματα και τα κερασμένα ποτά δεν περνούν απαρατήρητα από τους συνάδελφους του, που όμως κάνουν τα στραβά μάπα από σεβασμό στη γυναίκα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved