Ποιος Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι 350 ετών»
G-Secrets

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι 350 ετών»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Τάσος Μπουγάς σε συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του.

Την ηλικία σου τη λες;

Είμαι 350 ετών! Αυτό λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Και μην πιστεύεις αυτά που διαβάζεις σε διάφορα βιογραφικά μου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα είναι λάθος.

Πού γεννήθηκες;

Στο Λαμπέτι του Πύργου Ηλείας. Ο πατέρας μου και η μάνα μου είχαν ένα μπακάλικο κι εγώ συχνά καθόμουν εκεί και τους βοηθούσα.

Τραγουδούσες στο μπακάλικο;

Τραγουδούσα παντού. Μου άρεσε. Με έπαιρνε ο πατέρας μου σε κάθε γιορτή συγγενών και συγχωριανών. Χαμός γινόταν. Όποιος γιόρταζε έλεγε του πατέρα μου: «Θα φέρεις και τον μικρό να τραγουδήσει».

Το σχολείο σού άρεσε;

Yes, yes... Ήμουν και καλός μαθητής. Απλά, στο τέλος της τρίτης γυμνασίου σταμάτησα να έχω το μυαλό μου στα μαθήματα λόγω ενός πανηγυριού. Ήταν 24 Ιουνίου και γιορτάζαμε τον Αϊ-Γιάννη τον Ριγανά. Με ανέβασαν, λοιπόν, στο πάλκο και τραγούδησα, πιο επίσημα πλέον, μπροστά σε κοινό. Έκτοτε άρχισαν να με ζητούν και γι’ άλλες εμφανίσεις. Έτσι, το σχολείο έμεινε πίσω και το τραγούδι πέρασε μπροστά. Με φώναξαν μέχρι κι από τον ραδιοφωνικό σταθμό Πύργου, που ακουγόταν τότε μέχρι και την Ορεστιάδα, για να κάνω ζωντανές ηχογραφήσεις με μια τοπική ορχήστρα.

Έκανες ποτέ μαθήματα φωνητικής ή είσαι αυτοδίδακτος;

Αυτοδίδακτος. Φαίνεται όμως πως άρεσα πολύ και κάποια στιγμή, όταν ήμουν 16,5 χρονών, κανόνισε ένας ξάδελφος της μάνας μου ν’ ανέβω στην Αθήνα για να πάω σε μια ακρόαση για νέους τραγουδιστές που έκανε ο Μίνως Μάτσας, πατέρας του Μάκη Μάτσα, ο οποίος είχε τότε την εταιρία Odeon Parlophone. Οι γονείς μου, φυσικά, δεν ήθελαν να φύγω. Η επιθυμία τους ήταν να συνεχίσω το σχολείο. Εγώ, όμως, ακολούθησα την καρδιά μου. Ετσι βρέθηκα μαζί με άλλους 26 νέους καλλιτέχνες στο στούντιο Columbia στον Περισσό. Ο μικρότερος ήμουν εγώ. Εκείνη τη μέρα διάλεξαν μόνο εμένα και τη Μανταλένα από γυναίκες. Είχα πει, θυμάμαι, ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη. Ετσι, υπέγραψα το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο και μετακόμισα στην Αθήνα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved