Έλληνας ηθοποιός: «Έχω μείνει και 3 χρόνια χωρίς σχέση»
G-Secrets

Έλληνας ηθοποιός: «Έχω μείνει και 3 χρόνια χωρίς σχέση»

Ο Κώστας Αποστολάκης σε συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Είσαι μόνος σου αυτός τον καιρό;

Ναι, είμαι μόνος μου αυτό τον καιρό, δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχω σχέση. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ ωραία, είμαι τελείως μόνος, έχω χρόνο για μένα να σκεφτώ με καθαρό μυαλό, γιατί τα επαγγελματικά θέλουν καθαρό μυαλό και τα γκομενικά μπορεί να τα μπερδέψουν λίγο. Περνάω δημιουργικό χρόνο που τον χρειάζομαι, τα καινούργια αισθήματα είμαι παρά πολύ ωραία, συνειδητοποιείς πράγματα, αναθεωρείς κι είναι πολύ όμορφη περίοδος για να κάνεις αναβάθμιση. Αναθεωρώ συμπεριφορές και πράγματα για να κάνω μια καινούργια αρχή. Είμαι μόνος μου γύρω στον έναν χρόνο.

Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απόχης σου από σχέση;

Όχι, έχω μείνει και 3 χρόνια μόνος μου, χωρίς σχέση. Τα πάω καλά με τον εαυτό μου και με τη μοναξιά, περνάω ωραία με μένα. Έχω πάει μό-νο5 μου διακοπές, πηγαίνω σινεμά μόνος μου. Αν περνάς καλά με τον εαυτό σου, είναι δείγμα για να του αποδείξεις αν περνάς καλά και με τους άλλους. Αν. δεν έχεις δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό σου, θα θέλεις σίγουρα παρέα για να διώξεις την αίσθηση της ανυπαρξίας που έχεις επάνω σου, να επιβεβαιώνεσαι μέσω των άλλων κι όχι μέσω του εαυτού σου.

Πρακτικά τα καταφέρνεις με την εργένικη ζωή σε ότι αφορά τις καθημερινές ανάγκες;

Οι καλοί φίλοι πάντα στηρίζουν κι είναι πάντα δίπλα μου. Έχω 5 καλούς φίλους που είναι πάντα κοντά μου, βάζουν προτεραιότητα εμένα, όχι τον εαυτό τους, αλλιώς είναι λυκοφιλίες. Μια φιλία είναι ανώτερη από γκομενικά ακόμα κι από την οικογένεια καμία φορά. Μαγειρεύω τα πάντα από φαγητά, κατά καιρούς τα ξεχνάω γιατί όταν έχω σχέση τα κάνει η κοπέλα, όταν είμαι μόνος μου τα ξαναθυμάμαι, επίσης καθαρίζω, βάζω πλυντήριο... δεν παίζομαι!!! Το μόνο που δεν έκανα ποτέ είναι να σιδερώνω, δεν ξέρω, με τίποτα.

Πηγη: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved