Γνωστή παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον σύντροφο της με τραγουδίστρια
G-Secrets

Γνωστή παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον σύντροφο της με τραγουδίστρια

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν θες να σου τύχει!

Τραγουδίστρια φρεσκοχωρισμένη που ανάβει φωτιά στις μεγάλες πίστες της Αθήνας, έβαλε «μπουρλότο» στη σχέση παρουσιάστριας, η οποία μάλιστα περιμένει παιδί από τον σύντροφό της!

Το ξανθό κορίτσι της TV, που, εκτός από την παρουσίαση, έχει κάνει πέρασμα και στον χώρο της υποκριτικής, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ο αγαπημένος της άλλαξε συμπεριφορά και από γλυκός και τρυφερός απέναντί της, έγινε πιο απόμακρος.

Σύμφωνα με την espresso, η παρουσιάστρια αρχικά υπέθεσε ότι ο νεαρός, ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση συγγενικού προσώπου του σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Πελοποννήσου, αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά του, όμως σύντομα διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ίδια άρχισε να ψάχνει στις σελίδες του στα social media και εντόπισε κινητικότητα που την έβαλε σε υποψίες ότι στη σχέση τους δεν είναι πλέον δύο, αλλά... τρεις!

Παρακολουθώντας, λοιπόν, τη σελίδα του συντρόφου της στο Instagram ανακάλυψε ότι εκείνος και η γνωστή τραγουδίστρια είχαν συχνή επικοινωνία, ανταλλάσσοντας σχόλια και πολλά likes.

Χωρίς να χάσει καιρό, η παρουσιάστρια επικοινώνησε με τη σέξι κυρία του λαϊκού πενταγράμμου στο Viber και της ζήτησε τον λόγο. Μάλιστα, την ενημέρωσε για την κατάστασή της, ότι δηλαδή είναι έγκυος και πως με τον νεαρό άντρα είναι ζευγάρι, αλλά η τραγουδίστρια αρνήθηκε τα πάντα και, ούτε λίγο ούτε πολύ, έβγαλε την παρουσιάστρια τρελή.

«Εγώ μιλάω με πολύ κόσμο. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες... Εγώ έχω σχέση» της απάντησε, αλλά κατόπιν αυτού δεν φρόντισε και να αραιώσει την επικοινωνία της με το... μήλον της Εριδος. Αντιθέτως, κανόνισε να τον συναντήσει. Προκειμένου, μάλιστα, να θολώσει τα... νερά, άρχισε να ανεβάζει εικόνες και βίντεό της στα stories του Instagram από διάφορα μέρη της Αττικής, ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν στον δρόμο για την Πελοπόννησο, για να ζήσει τον παράνομο έρωτά της με τον δεσμευμένο άντρα. Λογάριαζε όμως χωρίς την παρουσιάστρια, η οποία είχε ήδη τις υποψίες της και αποφάσισε να τεστάρει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του συντρόφου της. Η αφορμή δόθηκε όταν το ζευγάρι οργάνωσε να περάσει ένα διήμερο μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνος βρήκε πρόφαση για να το ακυρώσει.

Η παρουσιάστρια δεν έχασε καιρό... Ηταν αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Μπήκε, λοιπόν, στο αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στην παραλιακή πόλη της Αργολίδας, όπου εργάζεται ο αγαπημένος της. Μαζί της πήγαν και δύο φίλες της. Φτάνοντας στην πόρτα του σπιτιού του, τον βρήκε απέξω, καθώς και εκείνος είχε μόλις επιστρέψει από τη δουλειά του.

Βλέποντάς την έγινε κάτασπρος και της εξήγησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να τα πουν. Βλέπετε, η αοιδός ήταν ήδη μέσα στο σπίτι και τον περίμενε για να ζήσουν στιγμές πάθους. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, το οποίο διεκόπη όταν στο μπαλκόνι εμφανίστηκε η... πέτρα του σκανδάλου! Η τραγουδίστρια, που όλο το καλοκαίρι «κόλασε» το Instagram με τις hot πόζες της, άρχισε να βρίζει την παρουσιάστρια με φρασεολογία λιμανιού! «Και κερατάς και δαρμένος», που λέει ο θυμόσοφος λαός μας! Υστερα και από αυτό, η παρουσιάστρια πήρε την αξιοπρέπειά της και έφυγε για την Αθήνα, στέλνοντας τον άπιστο στη... μαμά του, ενώ το μεταξύ τους επεισόδιο άρχισε να συζητιέται στην περιοχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved