Μην σου τύχει! Τραγουδίστρια απέβαλε από τα μαντζούνια της πεθεράς της
G-Secrets

Μην σου τύχει! Τραγουδίστρια απέβαλε από τα μαντζούνια της πεθεράς της

Μια περίεργη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να ξεσκεπάσει την κακιά πεθερά.

Ο έρωτας της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία ήταν κεραυνοβόλος και γι’ αυτό δεν άργησαν να μείνουν μαζί. Εκείνη, έχει ένα παιδί, το οποίος εκείνος αγαπάει σαν δικό του και το αποδεικνύει με τις πράξεις του. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν απέφευγε τους φωτογράφους, αφού δεν είχαν να κρύψουν τίποτα.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, το καλοκαίρι, η τραγουδίστρια μαθαίνει ότι είναι έγκυος και με χαρά το ανακοινώνει στον σύντροφο της, ο οποίος «πέταξε» από την χαρά του. Εκείνος, με τη σειρά του πήρε τηλέφωνο την μητέρα του να της το πει και εκεί αρχίζουν όλα.

Η μητέρα του επιχειρηματία τους λέει ότι θα πηγαίνει στο σπίτι για να βοηθάει την εγκυμονούσα νύφη της και το ζευγάρι δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί. Μάλιστα, δεν την άφηνε να κάνει καμία δουλειά, ενώ της πήγαινε κα το φαγητό. Βέβαια, όταν οι δυο γυναίκες ήταν μόνες στο σπίτι , η πεθερά σύμφωνα με το δημοσίευμα μίλαγε άσχημα. Μια μέρα, η τραγουδίστρια διπλώθηκε από τους πόνους και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και ο γιατρός την ενημέρωσε ότι είχα χάσει το παιδί.

Το σοκ του ζευγαριού μεγάλο, αφού η εγκυμοσύνη ήταν καλή. Η τραγουδίστρια ζήτησε από τον γιατρό να της κάνει όλες τις εξετάσεις για να δουν από που προήλθε όλο αυτό και τότε της βρήκε στον οργανισμό της μια ουσία επικίνδυνη.

Η τραγουδίστρια έκανε πέρα στην πεθερά και τώρα προσπαθεί να επανέλθει ψυχολογικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved