Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: Η μεγάλη απώλεια, το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο
G-Secrets

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: Η μεγάλη απώλεια, το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε δύσκολες στιγμές ενώ βρισκόταν σε ένα καλό σημείο της καριέρας του. 

Ο Ηλίας Γκρέκος εξομολογήθηκε όσα δύσκολα πέρασε.

Ξεκίνησες μια καλλιτεχνική καριέρα που κάποια στιγμή, για κάποιο λόγο, σταματάει. Ήταν δική σου πρωτοβουλία να σταματήσεις ή αυτό που λέμε ότι αλλάζει η ζωή σου σε τριάντα δευτερόλεπτα;

Τραγουδούσα στην Αράχοβα και χτύπησε ένα τηλέφωνο από τον κουμπάρο μας που είναι γιατρός, γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν καλά. Ήταν 57 ετών, είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, που ίσως δεν πίστευα ή δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήταν τόσο σοβαρό. Αρχικά ταλαντεύτηκα, αλλά τελικά γύρισα με το αυτοκίνητο σε 47 λεπτά. Το μεγάλο σοκ ήταν που με το που έφτασα, είδα να δίνουν συλλυπητήρια. Αυτό το σοκ κράτησε μια βδομάδα.

Αυτό σε στιγμάτισε όσον αφορά την καριέρα σου;

Ναι, γιατί ήμουν σε φάση απογείωσης. Είχα υπογράψει συμβόλαιο με την Nitro Music, είχα συμφωνήσει με την Ναταλία Γερμανού.

Φεύγεις από τη νύχτα;

Από τη νύχτα δεν έφυγα ποτέ. Κι εκεί ξεκίνησε το ποτό που το χρειαζόμουν αρχικά, αλλά και ο εθισμός μου με τον τζόγο, όπου επίσης έβαλα όριο, γιατί κι εκεί είχα ξεφύγει.

Έχασες λεφτά;

Πάρα πολλά, αφού έβγαζα και πολλά λεφτά τότε.

Πέρασες λοιπόν δύσκολες στιγμές, στιγμές δυστυχίας για τον εαυτό σον. Τι έγινε ξαφνικά κι επανέρχεσαι;

Τα 4 ή 5 χρόνια της αποχής μου, τα βάλαμε κάτω με τον αδελφό μου που είχε αναλάβει το βάρος του βενζινάδικου όσο ο πατέρας μας ήταν άρρωστος, αλλά τα καταφέρναμε με τη δουλειά. Μια μέρα τράκαρα στην Εθνική και μέσα από αυτή μου την ατυχία, ανακαλύπτω μια πάθηση που είχα εκ γενετής στα νεφρά μου και μου τα κατέστρεφε.

Άρα σώθηκες μέσα από ένα άσχημο γεγονός.

Ναι.

Και μπαίνεις στην διαδικασία να φτιάξεις την υγεία σου.

Κάνω ένα αρκετά μεγάλο χειρουργείο, πηγαίνει καλά, ενάμιση χρόνο μετά κάνω κι ένα δεύτερο. Κάποιες στιγμές μέσα στο νοσοκομείο, παίρνω την απόφαση να γυρίσω πίσω σε αυτό που αγαπάω, αυτό που θέλω και δεν μ’ ενδιαφέρει πλέον ποιος θα παρεξηγηθεί. Γιατί, τελικά, αν εσύ δεν είσαι καλά, κανένας δεν μπορεί να είναι μετά καλά.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved