«Στα talent shows μπορεί να ακυρώσουν κάποιον που έχει καλή φωνή και να περάσει ένας μέτριος»
G-Secrets

«Στα talent shows μπορεί να ακυρώσουν κάποιον που έχει καλή φωνή και να περάσει ένας μέτριος»

Ο τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξή του για τις συνεργασίες του και για τον λόγο που δεν θα πήγαινε σε talent show.

Ο Σαράντης Σαλέας σε μία εξομολογητική συνέντευξή του.

Δεν υπήρχε ανταγωνισμός στην οικογένεια;

Κανένας, γιατί εγώ ξεκίνησα με πλήκτρα και ο Βασίλης με κλαρίνο, οπότε ήμασταν διαφορετικοί και κάναμε σπουδαία πράγματα. Ξεκινήσαμε παραδοσιακά, συνεχίσαμε λαϊκά, έντεχνα και φτάσαμε μέχρι τα μεγαλύτερα μέγαρα μουσικής του πλανήτη!

Έχετε συνεργαστεί και με τους Gipsy Kings...

Βεβαίως! Ο Τσίκο, ο συνθέτης τους, μου έχει γράψει τραγούδι και ο αδελφός μου έκανε παγκόσμια περιοδεία μαζί τους. Γνωριστήκαμε όταν είχαν έρθει στην Αθήνα, στο Rex, και ακόμη και σήμερα έχουμε σχέσεις μαζί τους, αλλά και με τον μάνατζέρ τους, τον Ρούντι. Έχουμε πολλά με τον Βασίλη στο μυαλό μας και ένα από αυτά είναι να κάνουμε όλοι μαζί μια συναυλία.

Έχετε εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, αλλά και της Κωνσταντινούπολης... Στο Μέγαρο Μουσικής της Ελλάδας δεν σας έχουμε δει ακόμα!

Είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά εκείνο το διάστημα έφευγα για Αυστραλία. Ο αδελφός μου, από την άλλη, έχει πάει πολλές φορές και στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα γίνει. Άλλωστε, όταν έχεις εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, τι να σου πει το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας; Εξάλλου, πολλά από τα προγράμματα που παρουσιάζονται εκεί δεν είναι και από τα top!

Έχετε τέσσερα παιδιά... Αν σας έλεγαν ότι θέλουν να πάρουν μέρος σε μουσικό talent show, θα τ’ αφήνατε;

Όχι! Γιατί όταν κάποιος θέλει ν’ ασχοληθεί σοβαρά με κάτι, θα το κάνει μόνος του βήμα βήμα. Καταλαβαίνω, βεβαίως, ότι στα παιδιά που δεν προέρχονται από καλλιτεχνική οικογένεια δίνεται μια ευκαιρία... Χρειάζεται, όμως, πολλή μελέτη και υπομονή. Δεν γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη διάσημος.

Εσείς θα πηγαίνατε κριτής σε κάποιο talent show;

Δεν το έχω σκεφτεί καν. Ωστόσο, κατά καιρούς, που έχω παρακολουθήσει κάποια από αυτά, η επιλογή δεν γίνεται πάντα σωστά. Μπορεί να ακυρώσουν κάποιον που έχει καλή φωνή και να περάσει ένας μέτριος, κι αυτό με βρίσκει αντίθετο.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved