«Δεν με πειράζει να χάσω τη φωνή μου, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω σαν αγαθό»
G-Secrets

«Δεν με πειράζει να χάσω τη φωνή μου, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω σαν αγαθό»

Ποια έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Άρτεμις Ματαφιά σε συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία σε προσωπικό επίπεδο;

Ήταν όταν ένας συγγενής μου, πρώτου βαθμού, ήρθε αντιμέτωπος με μια ασθένεια, από την οποία δυστυχώς υπήρξαν κάποιες κακές συνέπειες γι' αυτόν. Εκεί, θυμάμαι ότι είχα πει για να πάνε όλα καλά: «Ας μην ξανατραγουδήσω ποτέ, αρκεί να πάνε όλα καλά, να γίνει καλά αυτός ο άνθρωπος». Αυτή ήταν η ευχή μου εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, εξακολουθώ να τραγουδάω και ο άνθρωπος αυτός έγινε κατά ένα μεγάλο μέρος καλά. Πραγματικά, ολόψυχα είχα πει ότι δεν με πειράζει να χάσω τη φωνή μου, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω σαν αγαθό, που το θεωρώ υλικό, προκειμένου αυτό το πλάσμα να είναι καλά. Είχα να κοιμηθώ μερόνυχτα τότε...

Τα όνειρα σου έχουν μπει σε διαδικασία να γίνουν πραγματικότητα; Από την ημέρα που ξεκίνησα να τραγουδώ, κι αυτό έτυχε αποδοχής, εκπληρώθηκε το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου. Δεν θα με δείτε ποτέ πολιτικό μηχανικό, δεν αγαπώ τη δουλειά αυτή, όμως τη σέβομαι πάρα πολύ. Κουράστηκα για να πάρω το δίπλωμα. Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να εργάζομαι πάνω σ' αυτό που αγαπώ. Αν δεν είχα σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τραγουδάω τόσο καλά, μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ η επιστήμη του μηχανικού να τραγουδάω.

Πώς συμβαίνει αυτό;

Προκύπτει, γιατί η φωνή, κυρίως η μουσική, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μαθηματικά. Μια θετικής κατεύθυνσης σχολή σε βάζει να σκέφτεσαι μ' έναν τρόπο τέτοιο, ώστε να λειτουργεί ο εγκέφαλός σου, ώστε να μπορείς να αποδόσεις καλύτερα στη μουσική. Υπάρχει ολόκληρη ανάλυση, γι' αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved