«Καυτά» φιλιά George Clooney-Stacy Keibler
G-Sexy

«Καυτά» φιλιά George Clooney-Stacy Keibler

Τι κι αν το ειδύλλιο τους είναι μόλις λίγων μηνών; τι κι αν μόλις τον τελευταίο μήνα τους είδαμε να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στις κάμερες; George Clooney και Stacy Keibler δεν… συγκρατιούνται!

Το ζευγαράκι εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα στο Mεξικό, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ήταν μες τα... μέλια! Δεν έπαιρνε τα χέρια του ο ένας απ΄τον άλλον σας λέμε.

Ειδικά η Kebler με το που προσγειώθηκαν τον άρπαξε τον George και άρχισε να του σιγοψιθυρίζει γλυκά στ΄αυτί.Χώρια οι αγκαλιές και τα φιλάκια.

Ο γόης του Hollywood πάλι, ήταν σχετικά πιο συγκρατημένος από την καλή του, η οποία ομολογουμένως τον αιφνιδίασε με αυτή τη δημόσια εκδήλωση αγάπης.
Στη συνέχεια βέβαια δεν πτοήθηκε, και παρά το γεγονός ότι τριγύρω τους υπήρχαν πολλοί τουρίστες και άλλοι τόσοι φωτογράφοι, την άρπαξε κι εκείνος και άρχισαν τις ζουζουνιές καταμεσής του αεροδρομίου.

Το ταξιδάκι αυτό του ζευγαριού πάντως δεν είναι και τόσο τυχαίο, μιας και η καλή του Clooney είχε γενέθλια και έκλεισε τα 32 της χρόνια την Παρασκευή.

Συνδύασαν λοιπόν τον εορτασμό με τις διακοπές, επιλέγοντας έναν άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό προορισμό με ένα πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα στεγάσει τον έρωτα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved