Tulisa Contostavlos: Η ελληνικής καταγωγής κριτής του X-Factor δικαιώθηκε για το sex tape
G-Sexy

Tulisa Contostavlos: Η ελληνικής καταγωγής κριτής του X-Factor δικαιώθηκε για το sex tape

Η Tulisa Contostavlos είχε κατηγορηθεί για ένα sex tape με τον πρώην σύντροφό της που είχε το φως της δημοσιότητας.

Η ελληνικής καταγωγής κριτής του αμερικανικού «X-Factor» δεν είχε αρνηθεί ότι είναι η ίδια, όμως, ισχυριζόταν πως το διέρρευσε ο σύντροφός της για να την εκδικηθεί και πως δεν ήταν εν γνώσει της.

Ο πρώην φίλος της, σύμφωνα με το star, παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα το διάσημο sex tape και η τραγουδίστρια και κριτής... αθωόθηκε! Η Tulisa Contostavlos ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη έξω από το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου.

Η κριτής κέρδισε τη δίκη εναντίον του πρώην συντρόφου της, Justin Edwards.

Η κατάξανθη πλέον Tulissa βγήκε χαμογελαστή από το δικαστήριο και δήλωσε πως «είμαι συγκινημένη που κέρδισα αυτή τη μάχη και επιτέλους δικαιώθηκα. Αυτή τη φορά ο Justin τα έβαλε με την λάθος γυναίκα. Τα έκανε όλα για να καταστρέψει την καριέρα μου και τελικά δεν πέτυχε τίποτα. Τώρα είμαι πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη από ποτέ. Μετά από τόσους μήνες που έλεγε ψέματα στον κόσμο, η αλήθεια αποκαλύφθηκε».

Και πρόσθεσε πως «θα ήθελα να τα αφήσω όλα αυτά στο παρελθόν. Θα ήθελα να τα ξεχάσω. Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και τώρα θα φύγω για Ibiza».

Όπως και να έχει, η Tulisα έγινε ακόμα πιο γνωστή και τα τραγούδια της έφτασαν στην κορυφή των charts!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved