Η σοκαριστική φωτογραφία διάσημης ηθοποιού, η εξομολόγηση της Ζαρίφη και η σέξι εμφάνιση της Μπελούτσι!
G-Sexy

Η σοκαριστική φωτογραφία διάσημης ηθοποιού, η εξομολόγηση της Ζαρίφη και η σέξι εμφάνιση της Μπελούτσι!

Το φθινοπωράκι μπήκε για τα καλά αλλά οι επώνυμοι ξέρουν να κρατούν ψηλά τις θερμοκρασίες!

Αποκαλύψεις, σέξι φωτογραφίσεις αλλά και τηλεοπτικά γεγονότα είναι και πάλι στην κορυφή!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα top θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε! Πρώτο στην κατηγορία έρχεται η σοκαριστική φωτογραφία γνωστής ηθοποιού που κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Charlie Sheen, Denise Richards, η οποία πριν λίγο καιρό είχε συζητηθεί και πάλι από τα μέσα με δημοσιεύματα που την θέλουν να πάσχει από ανορεξία. Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η Kατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε! Αμέσως μετά έρχεται η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι η οποία απαθανατίστηκε βρεγμένη με λευκό διάφανο φόρεμα και μην φορώντας... εσώρουχα!
Τέταρτο θέμα στην κατηγορία μας, έρχεται ο διαγωνισμός ομορφίας «Μις Κόσμος» και οι νικήτριες! Η Μις Φιλιππίνες, η 23χρονη Μέγκαν Γιανγκ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2013 αφού κατέκτησε το στέμμα της «Μις Κόσμος».
Η νεαρή καλλονή υποσχέθηκε να είναι η καλύτερη Μις Κόσμος που πέρασε ποτέ από τα καλλιστεία που φέτος έγιναν στο εξωτικό Μπαλί.
Σε ό,τι αφορά την Ελληνίδα καλλονή Αθηνά Πικράκη, αν και έδωσε σκληρή μάχη με τις άλλες 123 καλλονές από όλο τον κόσμο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα με τον Δημήτρη Σταρόβα, τον οποίο θα βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο! Ο ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό Hello και εντάχθηκε στο δυναμικό της βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved