Kate Middleton-William: Στην μπανιέρα με τον γιο τους. Οι φωτογραφίες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο!
G-Sexy

Kate Middleton-William: Στην μπανιέρα με τον γιο τους. Οι φωτογραφίες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βαφτίζουν τον γιο τους την Τετάρτη!


Το πριγκιπικό ζευγάρι δεν θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο στην βάφτιση του μωρού του.


Σύμφωνα με την Daily Mail, στην βάφτιση δεν θα είναι καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς του ζευγαριού. Μάλιστα, από την πλευρά του πρίγκιπα θα απουσιάζουν αρκετοί. Το παρών στην δεξίωση θα δώσει ο John Bon Jovi, ο οποίος θα διασκεδάσει τους καλεσμένους, ενώ όσοι πάνε θα πρέπει να πληρώσουν και τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο William και η Kate έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες, ώστε να συνηθίσει ο γιος τους το νερό και κάνουν το μπάνιο όλοι μαζί!
Φυσικά, όπως θα καταλάβατε ο γνωστός φωτογράφος Alison Jackson έχει βρει σωσίες του πριγκιπικού ζεύγους και τους απαθανατίζει σε κάθε τους στιγμή, όπως το να κάνουν όλοι μαζί μπάνιο!

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι George Alexander Louis και θα βαφτιστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην αίθουσα μουσικής του παλατιού και στην κολυμπήθρα «The Lily Font», εκεί δηλαδή όπου γίνονται οι βαστίσεις!
Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury και οι νονοί θα είναι έξι ανάμεσά τους είναι ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton.
Τέλος ο μικρός πρίγκιπας θα φοράει μια απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών ρούχων που φοράνε όλα τα βασιλικά μωρά της Βρετανίας εδώ και 172 χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved