Μαρία Δελόγκα: Η σέξι χορεύτρια που θα γίνει νύφη της Λάτση! (φωτογραφίες)
G-Sexy

Μαρία Δελόγκα: Η σέξι χορεύτρια που θα γίνει νύφη της Λάτση! (φωτογραφίες)

Από την Άνοιξη του 2012, ο Πάρης Κασιδόκωστας έχει μάτια μόνο για την Μαρία του, τη γνωστή χορεύτρια και γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα με την οποία είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι βιώνει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του ενώ σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει ήδη αρραβωνιαστεί και πάει ολοταχώς για γάμο και μάλιστα, όπως λέγεται, πριν το τέλος του έτους. Κάτι που σημαίνει πως το εκρηκτικό κορίτσι με τους γραμμωμένους κοιλιακούς και τις τέλειες αναλογίες θα γίνει η νύφη της Μαριάννας Λάτση που θα δει τον μεγάλο της γιο να ανεβαίνει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που ο πιο περιζήτητος εργένης της Αθήνας, δείχνει τόσο ερωτευμένος και συνειδητοποιημένος για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του. τα τελευταία χρόνια μάλιστα προσπαθεί, όσο μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν ήταν ζευγάρι με την άτακτη Paris Hilton η οποία έτσι και αλλιώς ακολουθούνταν –και συνεχίζει- από παπαράτσι. Έχοντας ωριμάσει και αποφασίσει να επιβάλλει τα θέλω του προς όλους, ο Πάρης Κασιδόκωστας βιώνει πολύ ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της συντρόφου του με την οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους πέρυσι, σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Και για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μαρία Δελόγκα να πούμε ότι είναι από τις πιο γνωστές χορεύτριες της χώρας μας και μάλιστα πέρυσι είχε εμφανιστεί στον Ελληνικό τελικό της Eurovision με το συγκρότημα Cassiopeia. Έχει φοιτήσει στη Γυμναστική Ακαδημία ενώ στο παρελθόν ήταν για ένα διάστημα και μαζορέτα σε ομάδα μπάσκετ. Επίσης κατά καιρούς στο παρελθόν επιδείκνυε τις χορευτικές της ικανότητες σε μερικά από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας και όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved