Το ριάλιτι της ντροπής συνεχίζεται σε όλη την Μεσόγειο και προκαλεί σάλο
G-Sexy

Το ριάλιτι της ντροπής συνεχίζεται σε όλη την Μεσόγειο και προκαλεί σάλο

Μεθύσια, γυμνά στήθη, τσακωμοί, βωμολοχίες και σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα είναι ένα μόνο… μέρος από αυτά που παρακολουθούν οι τηλεθεατές του ριάλιτι του MTV «Geordie Shore».

Οι παίκτες ταξιδεύουν ανά τη Μεσόγειο προκαλώντας χάος στις πόλεις και στα νησιά που επισκέπτονται. Οι κάτοικοι της Κέρκυρας και της Κύπρου δέχτηκαν πρόσφατα την επίσκεψή του και έγιναν… έξαλλοι με όσα έβλεπαν. Νέοι και νέες κυκλοφορούσαν ημίγυμνοι, έπιναν μέχρι τελικής πτώσης και έκαναν όργια… δημόσια. Οι πρωταγωνιστές της 13ης σεζόν της σειράς του MTV επισκέφθηκαν «νησιά για πάρτι» της Μεσογείου για να δοκιμάσουν τα όρια αντοχής τους στο ποτό και στις αισχρότητες.

Η συμπεριφορά των πρωταγωνιστών της αμφιλεγόμενης σειράς είναι τόσο ακραία που αποτελούν δυσφήμηση και ενοχλούν ακόμα και τους κατοίκους των νησιών που βασίζονται στον τουρισμό. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τις κοπέλες της σειράς να κυκλοφορούν στους δρόμους του Κάβου φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, να κάνουν στριπτίζ μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά και τους μπράβους ενός κλαμπ να πετάνε έξω από το μαγαζί έναν 24χρονο πρωταγωνιστή του σόου ο οποίος δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος από το μεθύσι.

Ενας από τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι έσπασε το χέρι του πέφτοντας μεθυσμένος κατά την έξοδό του από ένα μαγαζί, ενώ οι κάμερες βιντεοσκόπησαν μια συμπρωταγωνίστριά του να ουρλιάζει στη μέση του δρόμου όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην της κοιμήθηκε με κάποια άλλη.

Η παραγωγή του «Geordie Shore» και το βρετανικό MTV αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις καταγγελίες όταν το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε μαζί τους. Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κέρκυρας η σειρά συνέχισε ακάθεκτη τα γυρίσματά της στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Οι πρωταγωνίστριες φωτογραφήθηκαν να κάνουν σχεδόν γυμνές πασαρέλα στους δρόμους, να κλαίνε, να σωριάζονται από το ποτό, ενώ μία από αυτές, τυφλωμένη από το ποτό, απαθανατίστηκε να μιλάει... στην ψηλοτάκουνη γόβα της, την οποία προφανώς μπέρδεψε με το κινητό της τηλέφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved