Η Ελληνίδα που… τρέλανε τους Ουκρανούς
G-Sexy

Η Ελληνίδα που… τρέλανε τους Ουκρανούς

Η Χρυσάνθη Γιανίσιβνα Δημοπούλου είναι η ελληνικής καταγωγής καλλονή που έχει αναστατώσει τα τελευταία χρόνια την ουκρανική σόουμπιζ. 

Γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1987 στο Κίεβο. Το 2006 κέρδισε την τρίτη θέση στο Miss Universe, εκπροσωπώντας την Ουκρανία, ενώ το 2006 στην Ταϊλάνδη κέρδισε τον διαγωνισμό για την «Παγκόσμια Άσκηση και Ομορφιά».

Η Σάντα είναι μία από τις πιο σέξι και χαρισματικές τραγουδίστριες στην ουκρανική δισκογραφία, η οποία αναδείχθηκε από την εκδοχή του «American Idol» ως πρώην μέλος του θρυλικού ποπ συγκροτήματος «Via Gra».

Απασχολεί τακτικά τα ουκρανικά έντυπα και τις ιστοσελίδες με τις ερωτικές σχέσεις και τους πολυτάραχους γάμους της. Πριν από περίπου έναν χρόνο έβαλε για τρίτη φορά στεφάνι με τον επιφανή αθλητή αλλά και επιχειρηματία Igor Kucherenko, ο οποίος είναι ο συνιδρυτής του Δικτύου «Sportlife», ιδιοκτήτης του κτιρίου-κολοσσός της εταιρείας «Novapolos» και ένας από τους επικεφαλής της χρηματιστηριακής VEK Capital Partners

Ο Igor Kucherenko αθλείται σε τακτική βάση και έχει ήδη λάβει μέρος σε πολλές σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, ενώ συμμετέχει στον μαραθώνιο της Ουκρανίας. Να τονίσουμε ότι η εντυπωσιακή 29χρονη έχει αποκτήσει στις 29 Οκτωβρίου του 2008 έναν γιο, τον Ντανιέλ, από τον πρώτο γάμο της με τον γνωστό σόουμαν Adrej Dzedzhula. Μετά το διαζύγιο της, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Vladimir Samsonenko τον Σεπτέμβριο του 2012, αλλά ο δεύτερος χωρισμός της ήταν επίσης περιπετειώδης.

Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved