Video: Γυμνή φωτογραφία της Γερμανού έχει ο Γεωργαντάς!
G-Sexy

Video: Γυμνή φωτογραφία της Γερμανού έχει ο Γεωργαντάς!

Μωρέ καλά λέει η λαϊκή ρήση «αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς»... Στον αέρα της εκπομπής της πρόδωσε το μυστικό της Ναταλίας Γερμανού ο Θέμης Γεωργαντάς, αποκαλύπτοντας πως η παρουσιάστρια έχει κάνει topless και, μάλιστα, ο ίδιος έχει γυνή της φωτογραφία!

«Η Ναταλία συνέχεια κάνει topless! Εκατό φορές σε έχω δει εγώ να κάνεις!», είπε ο Θέμης την ώρα που το «Μες Στην Καλή Χαρά» συζητούσε ένα θέμα για τον γυμνισμό. Ο ίδιος, πάντως, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει πάει σε παραλία γυμνιστών στην Σύρο και στη Σαντορίνη, ενώ βραδινό μπάνιο κάνει πάντα γυμνός.

Κοκκίνισε αρχικά το Ναταλάκι, μετά άλλαξε ακόμα 5 - 6 χρώματα και προσπάθησε να διαψεύσει τον φίλο και συνεργάτη της. «Λες ψέματα! Ποτέ δεν έχω κάνει», του είπε, μόνο που αυτό δεν έκλεισε το θέμα, αλλά άνοιξε ένα άλλο...

«Έχω φωτογραφία», την αποστόμωσε ο Θέμης, ενώ η Ναταλία συνέχισε να τον διαψεύδει, προκαλώντας τον παράλληλα να δείξει το ντοκουμέντο αν το έχει -φυσικά- στην διάθεσή του.

Κάπου εκεί παρενέβη η Σίσσυ Χρηστίδου (να πει κι αυτή το κατιτίς της): «πιστεύω ότι μπορεί και να το έχεις κάνει, αλλά εκτός Ελλάδας», είπε στην Ναταλία Γερμανού.

«Εκτός Ελλάδας και δεν ήταν ο Θέμης εκεί», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας -που λίγο νωρίτερα είχε διαψεύσει το topless- ενώ η Σίσσυ της είπε πως εκτός Ελλάδας επιτρέπεται!


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved