G-Sexy

Ναστάζια Μητροπούλου: Το πρώην κορίτσι του Θέμου, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ζωή στην επαρχία

Gossip-tv Team

Η Ναστάζια Μητροπούλου, το πρώην κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στις εκπομπές «Όλα», εγκατέλειψε την Αθήνα και πλέον έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στην επαρχία.

-Τι σου δίνει η επαρχία που δεν το έχει η Αθήνα;

«Η νέα μου ζωή εδώ μου δείχνει τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μου. Έχω ανακαλύψει πράγματα που στην Αθήνα μπορεί να μην ασχολιόμουν καθόλου. Δεν θα άλλαζα την ζωή μου για τίποτα και φυσικά Αθήνα δέν.6α ξανά γύρναγα. Για καμιά βόλτα μπορεί αλλά για μόνιμα ποτέ!» τόνισε στο Χάι.

-Έχασες τον μπαμπά σου; Δύσκολη η απώλεια αυτή στην ζωή σου;

«Ναι ήταν μεγάλη απώλεια, αλλά ξέρω όταν έρθει το τέλος, θα είμαστε όλοι μαζί πάλι! -Πέρασες κάποιο πρόβλημα υγείας. Είσαι καλά τώρα; Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό; Είχα ένα θέμα με τα νεφρά μου αλλά τώρα όλα καλά, το ξεπέρασα και όλα καλά! Πιο πολύ ασχολούμαι με τα ζωάκια μου, το σπίτι μου. Τα τραγούδια μου είναι στο Vevo και το τελευταίο κομμάτι που έχω ανεβάσει είναι το «Call me baby» pop τραγούδι.»

-Η κρίση στην δική σου ζωή σε επηρέασε; Ή μήπως η ζωή στο χωριό είναι καλύτερη;

«Νομίζω ότι όλους μας επηρέασε η κρίση, άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο. Είμαι ευγνώμων γιατί χάρη στην οικογένεια μου ειδικά χάρη. στη μητέρα μου όλα ήταν καλύτερα. Η ζωή μου εδώ στον Γαλατά είναι καλύτερη, αλλά ο καθένας έχει διαφορετικά «θέλω» στη ζωή, οπότε ναι... για μένα είναι εδώ παράδεισος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved