Μαρία Κρούσου: Θυμάστε το κορίτσι του καιρού; Δείτε τι κάνει σήμερα
Back To the Future

Μαρία Κρούσου: Θυμάστε το κορίτσι του καιρού; Δείτε τι κάνει σήμερα

Η Μαρία Κρούσου έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star για αρκετά χρόνια.

Ωστόσο, έγινε γνωστή πριν από 18 χρόνια, όταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθισε στη βιτρίνα ενός ανθοπωλείου «ντυμένη» με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Τα τελευταία χρόνια, απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Σύμφωνα με την espresso, η Μαρία Κρούσου διδάσκει μπαλέτο στη σχολή χορού που διατηρεί καθώς και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και μεγαλώνει μόνη της την κόρη της.

«Εγώ, ήμουν «παιδί» του Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις, έφυγε εκείνος από το Star και ήρθαν ο κ. Χατζηνικολάου και η κ. Ζαχαρέα και όλοι αυτοί, το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει ο καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το Star και τη δουλειά αυτή, αλλά συνέβη» εξήγησε και συνέχισε για την απόφασή της να ποζάρει στην βιτρίνα του ανθοπωλείου. «Είχα μια οικογενειακή φίλη που έψαχνε να βρει μοντέλο να καθίσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου της για του Αγίου Βαλεντίνου. Της είπα ότι θα καθόμουν εγώ και πράγματι βρέθηκα στη συγκεκριμένη θέση για δυο μέρες. Από το Star ήρθε να καλύψει το θέμα ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί έτσι μπήκα στο κανάλι. Βεβαίως, με δοκίμασαν, γιατί μπορεί να μην ήμουν σε θέση να μπορέσω να το φέρω εις πέρας….Εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι, δεν ήξερα. Τότε έπαιξαν ρόλο οι γνώμες του κ. Θοδωρή Δρακάκη και του κ. Τέρενς Κουίκ»

Η Μαρία Κρούσου από το πρώτο κιόλας δελτίο μαγνήτισε τα βλέμματα για τις τέλειες αναλογίες της. Με τον χορό ασχολείται από μικρή, καθώς η μητέρα της ήταν δασκάλα κλασικού χορού. Το όνειρό της ήταν να βρεθεί στη Λυρική Σκηνή και έγινε πραγματικότητα.

«Έχω χορέψει ως σολίστ στο στούντιο μπαλέτου της Λυρικής, στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρώδειο».

Σήμερα, ασχολείται με τον χορό και ο τίτλος που την κάνει ξεχωριστή είναι αυτός της πρίμα μπαλαρίνας.

«Η Πατρίτσια έχει επιλέξει πλέον να ζωγραφίζει, αλλά έρχεται στη σχολή και με παρακολουθεί. Στεναχωρήθηκα που δεν χορεύει πια, αλλά, αφού η αγάπη της είναι η ζωγραφική, εγώ τη στηρίζω» είπε για την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved