Ελένη Ράντου: Έτσι ήταν το 2007! Δώδεκα χρόνια μετά παραμένει ίδια! (Photos)
Back To the Future

Ελένη Ράντου: Έτσι ήταν το 2007! Δώδεκα χρόνια μετά παραμένει ίδια! (Photos)

Εικοσιένα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη τηλεοπτική προβολή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», οπού η Ελένη Ράντου έκανε την απόλυτη επιτυχία.

Ένας ρόλος που για χρόνια θα μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης αφού σε κάθε επανάληψη η σειρά σημειώνει «τρελά» νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Στην πρώτη αυτή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Ράντου δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις και εννοείται πως για το ταλέντο της δε χωρά κανένα είδος σχολιασμού.

Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες της από διάφορες κοσμικές εξόδους, παρατηρήσαμε πως στο πέρασμα των χρόνων η Ελένη Ράντου δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Οι πρώτες φωτογραφίες που βρήκαμε κάνοντας μια αναδρομή ήταν από το 2007 σε έξοδό της.

Όπως θα δείτε και στη gallery όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη το μόνο που δεν έχει αλλάξει καθόλου είναι η απόχρωση στα μαλλιά της.

Ορισμένες αλλαγές παρατηρήσαμε στο σώμα της, άλλοτε με περισσότερα και άλλοτε με λιγότερα κιλά αλλά και στο στιλ της.

Μέχρι και σήμερα η Ελένη Ράντου στα 53 της χρόνια παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και γοητευτική με ένα χαμόγελο που τα «σπάει».

«Με τα χρόνια νομίζω έχω γίνει καλύτερη. Είμαι πιο υπομονετική, πιο της κατανόησης, πιο ανοιχτή σε πράγματα από ότι όταν ήμουν μικρή. Ήμουν πιο άσπρο μαύρο, πιο απόλυτη, πιο αυστηρή με τους ανθρώπους. Έχω αγαπήσει περισσότερο τους ανθρώπους», έχει δηλώσει η ίδια.

Δείτε πώς ήταν και τις αλλαγές της στο πέρασμα των χρόνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved