Θυμάσαι την Μελίνα του «Μπρούσκο»; Δες πώς είναι σήμερα! (Photos)
Back To the Future

Θυμάσαι την Μελίνα του «Μπρούσκο»; Δες πώς είναι σήμερα! (Photos)

H Ελένη Βαΐτσου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ανδρέα Γεωργίου στον Ant1, τη σειρά «Μπρούσκο».

Η ηθοποιός μπήκε στη σειρά και μάλιστα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, από εκεί που δεν το περίμενε.

«Πριν το «Μπρούσκο», δεν είχα μπει στην διαδικασία να ψάξω για δουλειά, γιατί ήμουν στην δραματική σχολή. Το «Μπρούσκο» ήρθε στην ζωή μου εντελώς απρόσμενα», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της σχετικά με το πώς η υποκριτική μπήκε στη ζωή της.

Μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Ant1, δεν την είδαμε ξανά ως ηθοποιό στην μικρή οθόνη, ωστόσο πραγματοποίησε ένα ακόμη όνειρό της, αναλαμβάνοντας το ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «The Τουρίστες» στον ΣΚΑΙ.

«Το πρώτο τηλεφώνημα το έκανε ο Χρήστος Ανθόπουλος ένα πρωί, για να με ρωτήσει αν είχα επαγγελματικές υποχρςώσεις τη φετινή χρονιά, και ανέφερε πως το όνομα μου έπεσε στο τραπέζι για να παρουσιάσουμε μαζί μια ταξιδιωτική εκπομπή. Κλείσαμε αμέσως ραντεβού με τον ίδιο και την εταιρία παραγωγής, για να μάθω τις λεπτομέρειες, και είπα το "ναι" επιτόπου», είχε πει η ίδια αναφερομένη στο πώς βρέθηκε στην παρουσίαση της εκπομπής.


Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη Βαΐτσου, δεν έχει κάνει και ιδιαίτερες αλλαγές στην εμφάνισή της, αν εξαιρέσει κανείς τις στιλιστικές της επιλογές.

Δείτε την στο φωτογραφικό άλμπουμ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved