Ναυπλιώτου: 21 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση…παραμένει ολόιδια κι έχουμε τις αποδείξεις! (Pics)
Back To the Future

Ναυπλιώτου: 21 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση…παραμένει ολόιδια κι έχουμε τις αποδείξεις! (Pics)

H Mαρία Ναυπλιώτου είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης, μια γυναίκα που τολμά να «τσαλακωθεί» όχι μόνο μέσα από τους ρόλους της, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που φέτος επανήλθε στη μικρή οθόνη μέσα από τον δεύτερο κύκλο της σειράς Λόγω Τιμής.

Και η παρουσία της στη σειρά μας άφησε άφωνους αφού όπως κι εσείς θα διαπιστώσετε η Μαρία Ναυπλιώτου στα 21 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Ο χρόνος της έχει φερθεί όμορφα και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε μόνο εμείς αφού η ίδια λέει πως η σχέση με τον καθρέφτη της δεν είναι καθόλου καλή. ««Εχω αλλάξει πάρα πολύ από τα 25 μου.

Στον καθρέφτη μου φαίνεται αυτό, βλέπω την αντικειμενική φθορά, όχι μόνο του χρόνου, αλλά και την ψυχική φθορά, τη φθορά που προκαλεί το κουράγιο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις κάποια πράγματα, τη φθορά που προκαλεί η αποδοχή μερικών άλλων πραγμάτων που τα κλειδώνεις σε ένα χρυσό κουτάκι και τους λες "πουλάκια μου, μείνετε εκεί, έχουμε και δουλειές να κάνουμε τώρα, δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια μαζί σας".

Ζω με δυο εικόνες: αυτή που βλέπουν οι άλλοι και αυτό που βλέπω εγώ, που δεν βλέπω πια τον 25χρονο εαυτό μου στον καθρέφτη».

Εμείς πάντως θα διαφωνήσουμε και εσύ το ίδιο μόλις δεις τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved