Back To the Future

Άγνωστα ειδύλλια με άδοξο τέλος!

Τα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που έζησαν ένα μεγάλο έρωτα αλλά στο τέλος χώρισαν, είναι περισσότερα απ' όσα έχουν περάσει στην ιστορία.


Το People θυμάται έρωτες ηθοποιών που απασχόλησαν πολύ στην εποχή τους και τώρα είναι σχεδόν ξεχασμένοι.

Σπεράντζα Βρανά - Κώστας Βουτσάς
Καλοκαίρι του 1959 η Σπεράντζα Βρανά παίζει στο θέατρο Ακροπόλ. Εκεί γνωρίζει έναν από τους νέους ηθοποιούς του θιάσου, ο οποίος είχε ξεχωρίσει το προηγούμενο καλοκαίρι ως νέο ταλέντο. Ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Η γνωριμία τους εξελίχτηκε σε μια θυελλώδη σχέση. Μεγάλος έρωτας, ζήλιες, καβγάδες, ξύλο, αρραβώνας, ετοιμασίες για γάμο, χωρισμοί και όλα αυτά παράλληλα με μια λαμπρή καριέρα και για τους δύο.

Άννα Καλουτά - Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η Άννα Καλουτά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν άρχισαν τους τσακωμούς. Έπαιζαν μαζί στο θίασο της Κοτοπούλη και οι καβγάδες τους ήταν κυρίως για το θέατρο. «Μήπως είστε ερωτευμένοι;» τους έλεγε η Κοτοπούλη. Έξαλλοι και οι δύο απαντούσαν θυμωμένα... «Εγώ μ' αυτή την ψηλογαϊδούρα;» έλεγε ο Λάμπρος. «Εγώ μ' αυτόν τον άχαρο ψηλέα;» έλεγε η Καλουτά. Στην ερωτική τους σκηνή στην παράσταση τα φιλιά αρχικά ήταν ψεύτικα. Μέρα με τη μέρα, όμως, τα φιλιά έγιναν αληθινά. Κάποια στιγμή έμεινε έγκυος, αναγκάστηκε όμως να χάσει και τα δυο αγόρια από διπλή κύηση, επειδή δεν ήταν παντρεμένοι.

Χριστίνα Σύλβα - Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έζησε δύο μεγάλους έρωτες με πρωταγωνίστριες του θεάτρου και του κινηματογράφου. Το 1955 κάνει την εμφάνισή της η Σύλβια Πουλοπούλου στοναγαπητικό της Βοσκοπούλας, για να αλλάξει το όνομά της αργότερα σε Χριστίνα Σύλβα. Με τον Κωνσταντάρα γίνονται ζευγάρι το 1957.

Δέσπω Διαμαντίδου - Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει συνδέσει το όνομά του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κεραυνοβόλος έρωτας και γάμος, πολλές επιτυχίες στο θέατρο και στο σινεμά και μέχρι σήμερα το ένα όνομα είναι πάντα δίπλα στο άλλο στη συνείδηση του κόσμου. Πριν, όμως, από την Αλίκη υπήρχε η Δέσπω Διαμαντίδου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved