Βίσση-Καρβέλας: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την οικογενειακή τους ζωή με την Σοφία
Back To the Future

Βίσση-Καρβέλας: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την οικογενειακή τους ζωή με την Σοφία

Πολύ όμορφες στιγμές με τον Νίκο Καρβέλα, την Άννα Βίσση και την κόρη τους Σοφία στο σπίτι τους.

Ένα... flashback στις ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειες με την Σοφία μωρό ακόμα στην αγκαλιά των γονιών της στο σπίτι τους στην Φιλοθέη.
Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση αποτέλεσαν ένα αγαπημένο ζευγάρι και μάλιστα ένα από τα λίγα που κατάφεραν να διατηρήσουν την αγάπη τους και να έχουν μεταξύ τους παρά τον χωρισμό τους μια ισχυρή φιλία και ένα μεγάλο δέσιμο.
Ο γνωστός φωτογράφος Βασίλης Κυριαζής θυμάται την φωτογράφηση που είχε κάνει με το ζευγάρι το 1984. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να φωτογραφίσω το 1984 το ζευγάρι που έμελλε να αγαπηθεί όσο κανένα άλλο μέχρι σήμερα από το μουσικό κοινό» εκμυστηρεύεται ο Βασίλης Κυριαζής, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μέσα από το σπίτι τους στη Φιλοθέη, πολλές από τις οποίες δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά τη χρονιά εκείνη στο νεανικό περιοδικό «Κατερίνα» με το οποίο ο φωτογράφος συνεργαζόταν για τουλάχιστον είκοσι χρόνια. «Τη χρονιά εκείνη όλοι ήθελαν μια συνέντευξη από την Άννα Βίσση, γιατί είχε αρχίσει ήδη να κάνει στροφή στην καριέρα της, να συνεργάζεται με τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο είχε παντρευτεί ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ είχε γίνει την ίδια εποχή και μητέρα. Ήμουν από τους τυχερούς που κατάφερα όχι μόνο να τους φωτογραφίσω, αλλά να περάσω μαζί τους μία ολόκληρη μέρα, αλλά και να δημιουργήσω και μια πολύ καλή σχέση, αφού ειδικά την Αννα έτυχε να τη φωτογραφίσω και σε άλλες στιγμές της ζωής της, όπως μέσα στο καμαρίνι της» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Εκτός από το καλλιτεχνικό ζευγάρι, στις φωτογραφίες ποζάρει όλο χάρη και νάζι και η μικρή τότε Σοφία, καρπός μιας μεγάλης αγάπης. «Από την πρώτη κιόλας στιγμή που συνάντησα την Άννα αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Απλή και φιλική, χωρίς κανένα ίχνος ντίβας στον τρόπο σκέψη της και με ομορφιά που πραγματικά σε κέρδιζε αμέσως. Θυμάμαι περάσαμε τόσο καλά μαζί που ενώ θα μπορούσε μόλις τελείωσε η συνέντευξη και η φωτογράφιση με ευγενικό και γλυκό τρόπο να με αποχαιρετήσει, εκείνη με κράτησε και μου έκανε και το τραπέζι» εξηγεί ο γνωστός φωτογράφος, που θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. «Ο Νίκος τότε ήταν πιο συγκρατημένος θα έλεγα σε σχέση με την Άννα. Είχε άλλωστε τόσες μουσικές εμπνεύσεις μέσα στο κεφάλι του, που το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το πιάνο του. Από την άλλη, η Άννα ως καλή οικοδέσποινα έλεγε αστεία, ενώ δεν είχε κανένα δισταγμό να φωτογραφηθεί ακόμα και μέσα στην κουζίνα της. Για μένα ήταν ένα μεγάλο αστέρι, που αν και βρισκόταν ήδη στον χώρο τουλάχιστον μία δεκαετία, είχε βάλει στόχο να λάμψει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Άννα έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένα με την κορυφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved