Η Μιμή, η Αλίκη, τα… μάγια και η φημολογούμενη κόντρα τους
Back To the Future

Η Μιμή, η Αλίκη, τα… μάγια και η φημολογούμενη κόντρα τους

Οι παλιοί θα θυμούνται τους... τόνους μελανιού που είχαν πέσει στο παρελθόν για τη φημολογούμενη κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την τότε ανερχόμενη στάρλετ Μιμή Ντενίση.

Κάποιοι έλεγαν πως η Αλίκη η οποία είχε καθιερωθεί στον χώρο της, είχε αρχίσει να φοβάται πως η νέα και ανερχόμενη τότε Μιμή ήθελε να κλέψει τη λάμψη και τη δόξα της. Μάλιστα, υπήρξαν και εκείνοι που υποστήριξαν πως η Μιμή είχε τέτοια κακία με την σταρ Αλίκη που της είχε κάνει μάγια. Τι λέει για όλα αυτά όμως η ίδια η Μιμή Ντενίση; «Όπως έλεγαν ότι εκείνη μού έκανε μάγια» σχολιάζει στη real και συνεχίζει: «Είναι γελοιότητες όλα αυτά. Την αγαπούσα και πιστεύω ότι και εκείνη με αγάπησε... Μπορεί κάποια στιγμή που βρεθήκαμε απέναντι να πήγαιναν καλύτερα οι δουλειές μου εισπρακτικά από τις δικές της, σε μια εποχή που έκανε «στροφή» στην καριέρα της, αλλά ούτε με έβρισε ποτέ όπως ο Λάκης, ούτε μου επέφερε... χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ήταν η απόλυτη σταρ και βγήκε μια νεότερή της να φέρει περισσότερο κόσμο στο ταμείο. Δεν ήταν εύκολο! Αλλά κόντρα-κόντρα δεν είχαμε ποτέ. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, μου είχε στείλει λουλούδια όταν έκανα την «Πριμαντόνα», την είχα στηρίξει τότε με την «Αντιγόνη» που «έπεσαν να τη φάνε»»...

Την ενόχλησε και ότι πήρες συμπρωταγωνιστή σου τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, το δίχως άλλο...

«Δεν το έκανα για να της μπω στη μύτη, δεν ήταν ποτέ τέτοιο το ήθος μου. Χρειαζόμουν στο πλάι μου έναν σπουδαίο ηθοποιό και εκείνος ήταν απ' τους λίγους με τόσο ταλέντο! Το ότι ήταν σε κόντρα οι δυο τους τότε, ναι, μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του... Πήγα και στο νοσοκομείο να τη δω, χωρίς να τα καταφέρω γιατί ήταν πολύ χάλια και έπειτα, όταν «έφυγε», οι δικοί της με κάλεσαν σε τελετή για τη μνήμη της. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά! Όλα τα άλλα είναι παραφιλολογίες και παραμύθια που αρέσουν και που «πουλάνε» πάντα. Και την αγάπησα την Αλίκη και τη σεβάστηκα βαθύτατα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved