Έλενα Χαραλαμπούδη: Έχουμε όλη την αγάπη του κόσμου και φέτος θέλαμε να κάνουμε ένα upgrade
Showbiz

Έλενα Χαραλαμπούδη: Έχουμε όλη την αγάπη του κόσμου και φέτος θέλαμε να κάνουμε ένα upgrade

Mία από τις πιο δημοφιλείς κωμικούς της γενιάς της, η Ελενα Χαραλαμπούδη, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Τότε και τώρα», που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα για τον ΣΚΑΪ.

Με επίκεντρο τον θεατή, δεν κρύβει το άγχος που έχει να προσφέρει ποιοτική κωμωδία.

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Έκανα μία φορά stand-up comedy, με πολύ μεγάλη αποτυχία» – Η αποκάλυψή της

«Οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και εμείς με τον Αλέξανδρο έχουμε ακόμα μεγαλύτερο άγχος για το πώς θα πάει η σειρά, γιατί απευθυνόμαστε σε μεγαλύτερο κοινό και νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί το βλέπουν και περισσότερα παιδιά αυτή τη σεζόν. Έχουμε όλη την αγάπη του κόσμου και φέτος θέλαμε να κάνουμε ένα upgrade, να μάθει το κοινό περισσότερα για τους χαρακτήρες – γιατί ήταν έτσι εκείνη την εποχή, γιατί είναι έτσι τώρα, να συμπαθήσουμε την τωρινή εποχή και να τη δικαιολογήσουμε», λέει και συμπληρώνει: «Ως χώρα αγαπάμε το παλιό και συνηθίζουμε να λέμε “αχ τι ωραία που περνούσαμε τότε, τώρα τίποτα”. Νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να μας αγαπήσουμε με τα ελαττώματά μας. Φέτος θα δούμε περισσότερους γκεστ, το σενάριο μπαίνει βαθιά στους χαρακτήρες, θα δούμε και τους συγγενείς τους. Σίγουρα θα είναι μεγαλύτερα επεισόδια, το ήθελε και ο κόσμος, έχει αλλάξει η συγγραφική ομάδα και έχουμε καινούργιο σενάριο από τον Μάκη Πιτταρά και την Κατερίνα Νανοπούλου. Σκηνοθετικά η Λίζα Αποστολοπούλου μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στις εποχές».

elenacharalampoudi1761505244375210039544409570710935787386.jpg

Η ηθοποιός, που μας συστήθηκε μέσω ίντερνετ με το «5minutemum», αποκαλύπτει:

«Στον δρόμο με φωνάζουν Σούλα, Βαλέρια, Milfάρες, κυρία Καλλινίκου… Αυτό είναι ωραίο και με το “Τότε και τώρα” και με το “5minutemum”. Οτι πιάνουν διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και ο καθένας ταυτίζεται με διαφορετικό χαρακτήρα. Αισθάνομαι περισσότερο άγχος για το τι πρέπει να δώσω τα επόμενα χρόνια στην κωμωδία, ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, γιατί θέλω να προσφέρω κάτι ποιοτικό και έξυπνο χωρίς να υποτιμώ το κοινό».

Πηγή RealNews

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς την οικογένεια και τους ανθρώπους μου»

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι ότι έχω δόντια αλόγου, ότι είμαι σαν άλογο»

Έλενα Χαραλαμπούδη: Οι σπουδές στο Οικονομικό της Νομικής, η προσωπική ζωή και ο Τσουβέλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved