Τζένη Βάνου: Οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της
Back To the Future

Τζένη Βάνου: Οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της

Ποιος ήταν ο σύζυγος της Τζένης Βάνου που όταν στα τελευταία χρόνια της ζωής του βρέθηκε άστεγος σε παγκάκια, εκείνη ανέλαβε τη φροντίδα του, παρότι είχαν χωρίσει πολλά χρόνια πριν; Αλλά και ποιος είναι ο άνδρας που τόσο τον αγάπησε, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αν και όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο τους;

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης Ρηγόπουλος, με αφορμή την κυκλοφορία ενός βιβλίου για τη μητέρα του, με τίτλο «Τζένη Βάνου , εικόνες της ζωής της» μιλά σε καθημερινή εφημερίδα: «Η αλήθεια είναι ότι όσο ζούσε η μητέρα μου όλα τα δημοσιεύματα για εκείνη αφορούσαν κυρίως την καριέρα της-και μερικές φορές τα παιδιά της, δηλαδή εμένα και την αδελφή μου Αθηνά. Ο σύζυγος της και πατέρας μας ήταν σχεδόν άγνωστος σε πολλούς. Εγώ όμως και η Αθηνά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα βιβλίο για τη μητέρα μας χωρίς την παρουσία του πατέρα μας αλλά και του άνδρα με τον οποίο είχε σοβαρό δεσμό μετά τον χωρισμό της και με τον οποίο παραλίγο να παντρευτεί».
«Ετσι, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που μας άφησε κληρονομιά, επιλέξαμε κάποιες που την εικονίζουν με τους δύο άνδρες της ζωής της» εξηγεί ο Μιχάλης Ρηγόπουλος και μιλάει για τον πατέρα του από τον οποίο δεν έχει πολλές αναμνήσεις, αφού οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος- ήταν τριών χρόνων. «Ο πατέρας μου ήταν επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων Κουΐντα, Αναμνήσεις και του παλιού χορευτικού κλαμπ Τα 20 κοκτέιλ, στο οποίο πήγαινε στα νιάτα της η μητέρα μου και συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς ροκ εν ρολ. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, όπως είναι ο Λεωνίδας Φωτάκος, ιδιοκτήτης του Κάβο Ντόρο, και το 1963 παντρεύτηκαν με σκοπό να κάνουν οικογένεια. Ενα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που είχε δεν της επέτρεπε αρχικά να κάνει παιδιά, αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια ενός λαμπρού γυναικολόγου της εποχής κατάφερε το 1968 να φέρει εμένα στον κόσμο και το 1970 την αδελφή μου. Ευτυχώς που συνέβη αυτό, γιατί, όπως έλεγε η ίδια, αν δεν έκανε παιδιά, θα αυτοκτονούσε». «Το πρόβλημα όμως ήταν ότι παντρεύτηκε, έναν άνδρα που είχε κάποιες αδυναμίες και, δυστυχώς, παρότι νόμιζε πως θα τον αλλάξει με τον γάμο δεν τα κατάφερε. Μάλιστα είχε υποσχεθεί και στη γιαγιά μου την Ελένη, μητέρα του μπαμπά μου, ότι θα τον αλλάξει. Τελικοί το 1971, όταν εγώ ήμουν τριων ετών και η αδελφή μου ενός, χώρισαν και η μάνα μας μας πήρε μαζί της. Εκείνος το 1979 παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε έναν γιο».
Όσο για τον επί δεκαέξι χρόνια σύντροφο της μητέρας του Γιώργο Κρομμυδόπουλο , ο Μιχάλης Ρηγόπουλος υποστηρίζει πως ο χωρισμός τους συνέβη ένα βράδυ το 1988,υστέρα από δίωρη κουβέντα που είχε το ζευγάρι στο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος.
«Εκείνος έμενε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, η μαμά μου ήταν πάντα στην Αθήνα και όπως καταλαβαίνετε, τους έφαγαν τα ταξίδια, η μία πάνω, ο άλλος κάτω συνέχεια! Δεν παντρεύτηκαν, γιατί τη μία δεν μπορούσε η γιαγιά μου, την άλλη η δική του μητέρα και πάει λέγοντας. Τα είχανε κανονίσει όλα όμως. Θα παντρεύονταν στην εκκλησία της Παναγίας στη Μηχανιώνα, είχαν βρει και κουμπάρα. Μάλιστα η μητέρα μου είχε αγοράσει και το νυφικό της, το οποίο μετά το έδωσε στη θεία μου τη Γιάννα, που τελικά δεν παντρεύτηκε κι αυτή. Τι να πω, φαίνεται ότι το φόρεμα ήταν γρουσούζικο»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved